Momente cumplite pentru Majda la Survivor România 2021. A fost izbită de o roată uriaşă pe parcursul traseului şi a lesinat

15 ianuarie, 2021
6 majda a lesinat la survivor romania 2 jpg jpeg

Majda Aboulumosha s-a rănit grav la umăr în timpul jocului de la Survivor România. A avut nevoie de medic, chiar şi-a pierdut şi cunoştinţa!

Majda Aboulumosha a trecut prin clipe de coşmar după ce a parcurs traseul împreună cu Alexandra Stan la Survivor România. Se pare că jocul cu împinsul roţii înalte de peste doi metri le-a pus probleme serioasă fetelor din ambele echipe. Majoritatea nu au reuşit să o susţină în linia dreapta din cauza greutăţii şi a mărimii. Unde mai pui că nici nu au avut voie să se folosească de picioare pentru a restabili poziţia ei.

1 majda a lesinat la survivor 2 jpg jpeg

Majda Aboulumosha a leşinat la sfarsiul jocului Survivor România 2021

Majda nu a mai putut ţine piept roţii, dezechilibrandu-se şi alunecând într-o parte cu roată peste umăr. Dacă nu reuşea să se dea la o parte în timp util, această ar fi putut pică este ea. Cu toate acestea, Majda şi-a continuat traseul şi a reuşit să îl termine deşi a fost grav accidentată.

La final, concurenta a cerut ajutorul medicilor prezenţi la meci deoarece nu mai putea să respire şi umărul o durea îngrozitor. Mai mult, unul dintre medici a confirmat că preţ de câteva secunde Majda Aboulumosha şi-a pierdut cunoştinţa. În tot acest timp, atât Faimoşii, cât şi Războinicii stăteau cu sufletul la gură pentru concurenta grav accidentată. După câteva minute, aceasta şi-a revenit. 

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson