Momente emoţionante. Alec Baldwin, în genunchi în faţa soţiei sale Hilaria

20 aprilie, 2017
alex balwin png

Se apropie cea de-a cincea aniversare a nunţii lor şi, pentru a sărbători ziua în care au mers la altar, Alec Baldwin a hotărât să-şi reînnoiască jurămintele în faţa iubitei sale soţii. Aşa că actorul a decis să îi propună să fie soţia sa, pentru a doua oară.

image

Starul în vârstă de 59 de ani şi antrenoarea de yoga de 33 de ani formează cu cuplu încă din 2011 şi au devenit părinţi de trei ori. Împreună au o fiică de aproape 4 ani, Carmen, şi doi băieţei de aproximativ doi ani, respectiv câteva luni - Rafael şi Leonardo. Aşa că ieri, Hilaria a împărtăşit cu prietenii săi virtuali momentul în care a fost cerută pentru a doua oară, chiar în biserica în care cei doi şi-au legat destinele cu 5 ani în urmă.

image

Fotografiile emoţionante în care Alex era în genunchi, iar Hilaria stătea în picioare, în braţe cu copilul cel mare- Carmen, au stârnit un val de aprecieri şi de comentarii cu felicitări. Imaginile au fost însoţite şi de o descriere: "Alec mi-a cerut să mă mărit cu el astăzi ... cu Carmen ... în biserica în care ne-am căsătorit. Am spus ... da".

image

Cuplul şi-a jurat iubire veşnică în Catedrala Veche a Sfântului Patrick din New York, în 2012. Şi-au început relaţia cu un an înainte, când actorul a văzut-o într-un restaurant şi i-a înmânat o carte de vizită cu numărul său de telefon pe ea.  Despre acel moment, Hilaria a mărturisit într-un interviu: "Eram într-un restaurant din New York, separat, şi Alec m-a tot privit. Când a plecat, a venit la mine, mi-a luat mâna şi mi-a zis:< Cine eşti tu?>. M-am îndrăgostit de el foarte repede şi foarte uşor. E foarte romantic. El este colegul meu de suflet, putem petrece toată ziua împeună şi nu ne plictisim. Cu noi, totul este foarte simplu."

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg