Momente grele pentru Michael Caine! Actorul a fost operat şi se deplasează cu ajutorul unui baston

1 aprilie, 2022
10 caine75 jpg jpeg

Michael Caine s-a ajutat de baston şi s-a sprijit de garda sa de corp pentru a ajunge la o întâlnire cu soţia sa.

Michael Caine, în vârstă de 89 de ani, a vrut să îşi scoată soţia în oraş la începutul acestei săptămâni. Michael şi Shakira au ieşit, marţi, la cină, la luxosul restaurant Scotts. iar actorul nu s-a despărţit toată seara de bastonul din dotare. Cu toate astea, a excelat la capitolul eleganţă. Starul avea pantaloni negri, sacou bleumarin şi cămaşă bleu.

De asemenea, Shakira a purtat un costum negru, la care a asortat o bluză albă, şi pantofi cu toc.

Starul s-a deplat cu greutate, semn că problemele sale de sănătate s-au acutizat şi a apelat la ajutorul gărzii sale de corp. Cu toate acestea, Caine, care a împlinit recent 89 de ani, părea bine dispus în timp ce purta o discuţie cu soţia sa.

6 caine23 jpg jpeg

Michael a decis să se opereze,după ce durerile sale de spate au devenit de nesuportat. Acest lucru a fost confirmat de soţia actorului, Shakira, care a apărut singură atunci când colecţia de bunuri deţinută de familie a fost scoasă la licitaţie.

Caine s-a operat luna trecută şi a ratat evenimentul. „A avut o operaţie la spate destul de recent”, a explicat Shakira. “A avut stenoză spinală”. Afecţiunea provoacă o îngustare a spaţiului de la nivelul coloanei vertebrale. Acest lucru poate duce la dureri de spate, dureri de picioare şi slăbiciune. La acea vreme, Shakira a susţinut că soţul său îşi revine spectaculos.

„Este un om puternic, e ca un un leu. Operaţia a decurs bine. În curând va dansa din nou”, a adăugat ea pentru Daily Mail.

Cei doi sunt căsătoriţi de 49 de ani,  dar felul în care au ajuns să fie împreună ar putea face subiectul unui film. În 1971, Caine a văzut–o pe Shakira într-o reclamă la cafea şi a avut impresia că a dat peste „cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată”. “Aveam destui bani, aşa că i-am spus prietenului meu. Mâine mergem în Brazilia. Trebuie să o găsesc”, a mărturisit starul american. Ulterior, a aflat că reclama fusese filmată în Anglia.

Caine a simţit atunci că soarta îi dă un semn. A aflat numărul ei de telefon ca să îi ceară o întâlnire. “Am sunat-o de 11 ori, dar de 10 ori m-a refuzat”, povestea el. Când actorul încetase să mai spere că această idilă poate avea un viitor, Shakira a acceptat să se vadă. “Am ieşit şi ne-am îndrăgostit instantaneu, iar de atunci nu ne-am mai despărţit”, mai spunea Caine.

Înainte să o întâlnească pe Shakira, Michael bea o sticlă de vodcă pe zi şi fuma intens. Actorul are convingerea că soţia sa i-a salvat viaţa, pentru că ar fi băut până la moarte dacă ea nu ar fi fost de acord să-i fie parteneră. „Nu mi-a spus să renunţ la băutură, am vrut doar să fiu treaz atunci când eram cu ea”. Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg