Momente jenante la decernarea premiilor Grammy!

9 februarie, 2015

Se întâmplă şi la case mai mari! Un eveniment atât de somptuos şi înţesat cu vedete internaţionale nu putea fi lipsit de momente jenante şi mai puţin plăcute. Aşa se face că, unele vedete parcă au uitat că nu sunt singurele staruri

Se întâmplă şi la case mai mari! Un eveniment atât de somptuos şi înţesat cu vedete internaţionale nu putea fi lipsit de momente jenante şi mai puţin plăcute. Aşa se face că, unele vedete parcă au uitat că nu sunt singurele staruri din încăpere.

Ed Sheeran confundat de Lady Gaga

Lady Gaga şi-a făcut apariţia la premiile Grammy într-o rochie superbă argintie, cu un decolteu ameţitor. Într-un moment în care Lady Gaga se bucura de atenţia tuturor a fost abordată de Ed Sheeran pe care l-a confundat cu un membru al staff-ului. Scena amuzantă a fost relatată chiar de simpaticul cântăreţ pe Twitter după ce a mărturisit că-i ”trebuie un costum nou”.

Jessie J şi Sir Tom Jones prestaţie dezamăgitoare pentru fanii de pe Twitter

Cântăreaţa Jessie J şi Tom Jones au fost invitaţi să concerteze la cea de-a 57-a ediţie a premiilor Grammy. Cu siguranţă, cei doi au unele dintre cele mai pregante voci din industria muzicală, dar se pare că asta nu a fost suficient pentru a-i impresiona pe fanii care aşteptau o altfel de prestaţie din partea celor doi. ”Ce porcărie mai e şi asta?” a fost una dintre replicile scrise de internauţi vizavi de interpretarea celor două staruri.

Rihanna şi Chris Brown stânjeniţi de discursul împotriva violenţei domestice

Preşedintele Barack Obama a ţinut în timpul premiilor Grammy un discurs împotriva violenţei domestice, precizând că orice femeie trebuie să găsească puterea să ceară ajutor şi să vobească despre abuzurile la care este sau a fost supusă. Însă, surpriză! În timpul acestui discurs, nici Riri şi nici Chris Brown nu se aflau în încăpere. După cum era de aşteptat, fanii nu au ratat această ocazie pentru a aminti că s-au împlinit şase ani de la bătaia soră cu moartea pe care Rihanna a încasat-o de la Chris Brown, pe atunci când era iubitul său.

”Moment penibil, căci Chris Brown se află în public. #Rihanna” sau ”Chiar aş vrea să ştiu ce-i trece prin cap lui Chris Brown acum când Barack Obama vorbeşte despre asta.” au fost doar două dintre multe statusuri publicate pe reţelele de socializare vizavi de incidentul nefericit din 2009.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg