Momente memorabile de la Oscaruri

18 februarie, 2016
selfie  a jpeg

De-a lungul celor 87 de ediţii a premiilor Oscar s-au adunat destule momente surprinzătoare: discursuri inedite, momente stânjenitoare, gafe, scandaluri, etc. Şi cum mai sunt câteva zile până la cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar, ne-am gândit să oferim o galerie a momentelor care au rămas în istoria Oscarurilor. Haideţi să le vedem, aşadar!

Sărutul neaşteptat primit de Halle Berry de la Adrien Brody

image

Ultimul lucru la care se aştepta Halle Berry când a anunţat ”cel mai bun actor în rol principal” era un sărut. Ei bine, Adrien Brody avea asta în plan şi chiar l-a pus în funcţiune atunci când şi-a acceptat premiu. ”Whoa. Pun pariu că nu ţi-au spus că asta se afla în ”gift bag-ul” tău”, a glumit Adrien.

Selfie făcut de Ellen DeGeneres

image

În 2014, Ellen a bătut recordul la like-uri pe Instagram strângând cei mai talentaţi actori de la Hollywood într-o poză. Jaret Leto, Jennifer Lawrence, Chaning Tatum, Meryl Streep, Julia Roberts, Kevin Spacey, Bradley Cooper, Brad Pitt, Lupita Nyong'o, Peter Nyong'o şi Angelina Jolie au fost cei care au ajutat ca această fotografie să fie cea mai distribuită fotografie din mediul online.

Ellen a împărţit pizza la Oscaruri

image

Dacă selfie-ul n-a fost de ajuns ca să el intre în graţii, Ellen a comandat şi pizza pentru actorii înfometaţi, din public. Astfel, Kevin Spacey, Harrison Ford, Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Brad Pitt şi meryl Streep au fost câţiva dintre cei care s-au bucurat de o bucată de pizza din partea lui Ellen.

Căzătura lui Jennifer Lawrence

image

E faimoasă pentru treaba asta.

Şi se descurcă de minune. Aţi mai văzut voi o căzătură atât de graţioasă? E drept şi rochia Dior a ajutat în acest sens. Glumim, însă adevărul este că Jennifer Lawrence este o femeie pe cinste, care ştie să iasă din orice situaţie încordată. De exemplu, în 2013, pe când îşi accepta premiul Oscar pentru rolul din ”Silver Linings Playbook”, Jennifer a declarat: ”Asta e o nebunie. Voi staţi în picioare doar pentru că am căzut şi vă este milă de mine”.

Euforia lui Roberto Benigni

image

În 1999, când a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal pentru pelicula ”La Vita e Bella”, Roberto n-a mai ţinut cont de nimic. Imediat cum şi-a auzit numele strigat, actorul s-a îndreptat spre scenă sărind de pe un scaun pe altul.

Plânsul nestăpânit din 1999 al lui Gwyneth Paltrow

image

Emoţionată peste măsură, Gwyneth Paltrow şi-a acceptat premiul Oscar pentru rolul din „Shakespeare in Love” printre sughiţuri. Actriţa a plâns neîncetat, ceea ce i-a făcut pe cei din public să se simtă foarte stingheri. Gwyneth a declarat că încă se simte jenată când se gândeşte la acel moment.

Kathryn Bigelow şi-a învins soţul la Oscaruri

image

În 2010, Kathryn a devenit prima femeie regizor care a primit un premiu Oscar. Culmea e că printre nominalizaţi la aceeaşi categorie se afla şi soţul ei, regizorul James Cameron.

Sally Field, discurs stânjenitor

image

Imediat cum a primit cel de-al doilea Oscar din cariera sa, de data aceasta pentru rolul din ”Places in the Heart”, actriţa a strigat pe scenă: ”De această dată, o simt (…) mă iubiţi, acum, mă iubiţi”. O declaraţie stânjenitoare, care a rămas în amintirea tuturor.

Când Ben Affleck şi Matt Damon au câştigat la Oscar

image

Niciun alt discurs de la Oscar n-a fost precum cel pe care l-au susţinut cei doi prieteni Matt Damon şi Ben Affleck la cea de-a 70-a ediţie a premiilor Oscar. ”Noi am fost doar doi tineri suficient de norocoşi încât să fie înconjuraţi de mulţi oameni deosebiţi.” Filmul ”Good Will Hunting” a primit nouă nominalizări la premiile Oscar.

Cea mai tânără actriţă care a câştigat un Oscar vs. cea mai în vârstă actriţă care a câştigat un premiu Oscar

image

Tatum O`Neal este cea mai tânără posesoare a unui premiu Oscar. La vârsta de zece ani, ea a fost premiată pentru rolul din ”Paper Moon”, în detrimentul tatălui ei, Ryan O`Neal.

La vârsta de 80 de ani, Jessica Tandy a devenit cea mai vârstnică câştigătoare a unui premiu Oscar, reuşind să primească mult-rvânita statuetă pentru rolul ei iconic din ”Driving Miss Daisy”.

Martin Scorsese – glumă la acceptarea premiului pentru cel mai bun regizor

image

După ce a fost ignorat de şase ori, în 2007 Martin Scorsese a reuşit să câştige statueta pentru ”cel mai bun regizor” cu filmul ”The Departed”. Jovialul regizor şi-a început discursul de acceptare cu ”Vă rog să verificaţi plicul de două ori”.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg