Momentele jenante ale celebrităţilor de la Hollywood

20 ianuarie, 2017
Kate Winslet jpeg

Că tot suntem în plin sezon de premii cinematografice, ne-am gândit să facem un top al celor mai jenante momente de la decernarea premiilor, care le-au în prim plan pe celebrităţile de la Hollywood. Discursuri halucinante, căzături, sărutări pătimaşe între co-staruri, ştiţi voi!

Kate Winslet şi memoria care-i joacă feste…

image

Globul de Aur câştigat în 2009 a luat-o prin aşa surprindere pe Kate că a uitat ce voia să spună. Din fericire, şi-a dat seama rapid că de bun augur ar fi să le felicite pe celelalte actriţe nominalizate la respectiva categorie. Din nefericire pentru ea, memoria nu a fost de partea ei, uitând s-o numească pe Angelina Jolie: ”Îmi pare rău, Anne (Hathaway), Meryl (Streep), Kristin (Scott Thomas) – oh, doamne, care mai era?”

Jennifer Lawrence şi a sa căzătură

image

Pentru ea cea mai frumoasă seară din cariera ei s-a transformat uşor-uşor în cea mai de coşmar. Pe când urca să-şi revendice trofeul pentru rolul din pelicula „Silver Linings Playbook, actriţa a luat o aşa căzătură de i-a făcut pe toţi cei din public să-şi ţină respiraţia. Ajunsă la microfon, Jen a mai avut suflare doar pentru a spune: ”Voi staţi în picioare pentru că vă simţiţi prost că am căzut. A fost tare jenant”.

Gwyneth Paltrow şi al său discurs plângăcios

image

Acum, dacă e să vorbim despre cea mai plângăcioasă vedetă ar trebui să o menţionăm pe Kim şi pe a sa faţă tristă. Însă, înainte de Kim a existat Gwyneth şi-al său discurs în lacrimi, din care nimeni n-a înţeles nimic.

Angelina Jolie şi al său sărut pătimaş, dat… fratelui ei

image

În 2000, se întâmpla ca Angie să primească un Oscar pentru rolul din pelicula ”Girl, Interrupted”. De fericire, actriţa i-a plantat un sărut în toată regula fratelui ei, James. N-are rost să spunem că acest moment a fost mai discutat decât cel în care şi-a revendicat premiul.

Adrien Brody şi Halle Berry

image

Că tot suntem la capitolul ”sărut jenant”, trebuie să-l menţionăm pe cel dintre actorii Adrien şi Halle, total neaşteptat, pe scena premiilor Oscar, în anul 2003. Să ne înţelegem: nimic n-a fost regizat, doar s-a întâmplat ca Halle să fie prin preajmă când Adrien era foarte fericit pentru Oscarul câştigat.

Leonardo DiCaprio şi micuţa lui scenetă

https://vine.co/v/iMAHYTw00bH

Tot într-o seară de Golden Globes, Leo s-a gândit să facă feţe-feţe când Lady Gaga se îndrepta spre scenă pentru a-şi revendica premiul. Din păcate pentru el, momentul era, în fond, filmat, iar el a fost ridicularizat pe Internet din cauza expresiei lui…

John Travolta şi pipăielile lui

image

Travolta a considerat că nu a suficient în lumina reflectoarelor la acel eveniment, aşa că a găsit de cuviinţă să înceapă să o pipăie şi pupe pe Scarlett Johansson fix când poza la panou. Mai înainte de acest moment, Travolta o pipăise, pe scenă, pe Idina Menzel, căreia, cu un an în urmă, îi pronunţase greşit numele. Whaaat?

image

foto: arhivă ok!Recente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia