Momentul adevărului. Jessica Simpson şi-a confruntat agresorul sexual din copilărie. Cum a decurs întâlnirea cu femeia care a violat-o de la 6 la 12 ani?

1 august, 2020
1 asta jpg jpeg

Anul acesta, vedeta a dezvăluit, spre uimirea noastră, a tuturor, că a fost agresată sexual în copilărie. În mod repetat, timp de 6 ani. De către o fată mai mare decât ea, care trecea şi ea printr-o experienţă asemănătoare. Recent, blondina a povestit ce s-a întâmplat când s-a decis să-şi confrunte agresoarea şi motivul pentru care a făcut asta...

4 555555555555555 jpg jpeg

Jessica a hotărât că, după abuzul suferit, venise timpul să nu mai trăiască în deplină negare şi să se întâlnească cu agresoarea ei pentru a-şi putea continua viaţa cât mai normal posibil. Starul de 40 de ani a făcut, anul acesta, pentru prima dată public faptul că a fost molestată sexual de fiica unui prieten de familie, de la vârsta de 6 până la 12 ani, după care a decis să le spună părinţilor ei întreaga experienţă îngrozitoare prin care trecuse.

Autobiografie-şoc

Simpson a scris în autobiografia ei, Open Book, lucruri absolut şocante cu privire la acest subiect: „Totul începea cu un gâdilat pe spate şi continua apoi cu gesturi care mă făceau să mă simt foarte inconfortabil.” În urmă cu opt ani, Jessica şi-a propus să-şi confrunte agresoarea, lucru despre care a vorbit recent în timpul podcastului The Gift of Forgiveness, al lui Katherine Schwarzenegger.

222222222222 jpg jpeg

„M-am dus la ea şi i-am spus: <Ştiu că ştii şi tu ce se întâmplă între noi două şi mai ştiu şi faptul că erai şi tu abuzată la rândul tău...>, pentru că era într-adevăr abuzată de un bărbat mai în vârstă. El era tot timpul acasă la noi, dar nu s-a atins niciodată de mine, o abuza doar pe ea, iar ea venea apoi la mine şi-mi făcea aceleaşi lucruri care-i erau făcute ei. Din anumite puncte de vedere, mi se făcuse milă de ea şi cumva de asta şi permiteam ca abuzul să se întâmple”, şi-a început vedeta mărturia recentă.

Procesul vindecării

Fosta cântăreaţă şi actriţă şi actuala femeie de afaceri a ţinut să adauge, în cele mai recente confesiuni ale ei: „I-am spus atunci că înţelegeam că trecea şi ea prin nişte chestii complicate şi că ar trebui să vorbească şi ea cu cineva despre asta, ca să ajungă să înţeleagă şi ea ce i se întâmpla, să ierte ceea ce i se întâmpla şi să se vindece de pe urma celor care i se întâmplau.”

3333333333333 jpg jpeg

Jessica a dezvăluit şi motivul pentru care a vrut să aibă acea confruntare cu cea care o violase timp de şase ani. Totul s-a întâmplat după divorţul ei de Nick Lackey, când trecea deja printr-o perioadă dificilă din viaţa ei şi încerca să-şi explice nişte reacţii de-ale ei şi să înceapă să trăiască o viaţă normală.

Motivul întâlnirii

„Eram singură atunci, nu eram implicată în nicio relaţie amoroasă, şi tocmai începusem un proces de autocunoaştere. Mi-am dat seama că nu puteam merge mai departe în viaţa mea fără să am o discuţie cu agresoarea mea. Nu mai voiam să bag totul sub covor, să-mi ascund trecutul, aşa cum era el. Făcusem asta atâta timp până atunci... Ştiam că, dacă aveam să fiu sinceră cu ea, urma să îmi curăţ conştiinţa. I-am trimis până şi autobiografia mea, în care povestisem tot prin ce am trecut, şi i-am spus că sper să-i aducă vindecarea mult dorită.”

1111111 jpg jpeg

Vedeta a decis să o ierte pe agresoarea ei pentru a permite, astfel, să înceapă propria vindecare. „Tot ce vreau să-ţi spun e că te iert şi că nu vreau să mai fiu vreodată prea mult în preajma ta, dar un lucru vreau să-ţi fie clar – că ştiu ce s-a întâmplat între noi şi că n-o să trăiesc în negare pentru tot restul vieţii mele”, a adăugat Jessica cuvintele rostite în faţa celei care a agresat-o sexual în copilărie.

6 44444444 jpg jpeg

Simpson este căsătorită, în prezent, cu Eric Johnson, şi are trei copii cu actualul ei soţ.Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg