Monica Anghel este instructor de fitness certificat. Artista nu se oprește din învățat lucruri noi

28 martie, 2023
FotoJetMonica jpg

Monica Anghel nu contenește să ne uimească. După ce și-a schimbat viața radical și a reușit să elimine zeci de kilograme în plus, artista se reinventează continuu.

Îndrăgita solistă a mai făcut un pas în noua viață pe care și-o construiește zilnic. Monica Anghel a anunțat pe contul său de socializare că a terminat cu succes cursul de instructor de fitness și că este încântată de faptul că învață lucruri noi, promițând să nu se oprească aici.

Cântăreața s-a pozat alături de colegii săi, alături de care a dus la bun sfârșit acest curs solicitant din punct de vedere fizic.

monica instructoare PNG

Este cumva traseul persoanelor care se reinventează și înțeleg ce importantă este sănătatea, mișcarea.

Monica Anghel are o siluetă de invidiat, pe care știe să și-o pună în valoare atunci când iese în public. Cert este că cea mai mare reușită nu este slăbitul în sine, cât menținerea, iar Monica Anghel a trecut admirabil peste proba aceasta, dovedind că schimbarea modului său de viață s-a făcut la toate palierele, mai cu seamă cel mental.

Monica Thin PNG

Evident că este și mai ușor să faci mișcare atunci când ai mai puține kilograme. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, mișcarea nu mai este opțională, ci devine oarecum obligatorie. Monica Anghel a înțeles toate acestea, s-a reinventat și a întinerit.

new monica PNG

Energia sa debordantă este molipsitoare. Fanii și prietenii au felicitat-o pentru această nouă etapă a vieții sale. Întrucât nu a oferit mai multe detalii, rămâne de văzut dacă va începe să profeseze ca instructor de fitness sau doar a apelat la acest program pentru a-și îmbunătăți tehnicile de sport și pentru a se antrena singură cu succes. O felicităm și noi pe marea artistă și îi dorim succes!

Monica Anghel încă este acuzată că ar fi slăbit datorită unei operații la stomac, lucru pe care artista îl neagă de fiecare dată. A spus clar, în repetate rânduri, că a slăbit în modul clasic, dietă, restricție calorică, mișcare.

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie.”, a spus vedeta.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg