Monica Anghel pleacă de la Europa FM

21 august, 2014
10517929 10154433585280581 8764078371888735426 o jpeg

După 7 ani de colaborare, timp în care şi-a împrumutat vocea matinalului de la Europa FM, cântăreaţa a decis să se reîntoarcă la muzică şi să se axeze mai mult pe cariera sa.

După 7 ani de colaborare, timp în care şi-a împrumutat vocea matinalului de la Europa FM, cântăreaţa a decis să se reîntoarcă la muzică şi să se axeze mai mult pe cariera sa.

„După aproape şapte ani, şi eu, şi ei, am zis că trebuie să fac şi altceva şi asta a fost“, a confirmat Monica Anghel plecarea sa, pentru Pagina de Media.

„În perioada în care am fost la radio, am cam lăsat muzica în planul doi. Consider însă că am încă multe de spus în muzică şi în ultima perioadă am cam neglijat această parte. Vreau să mă reapuc de muzică“, a mai spus ea.

image

„A fost o hotărâre luată de comun acord. Din câte am înţeles, intenţia lor este să facă un matinal orientat mai mult pe ştiri. Eu însă sunt om de divertisment, sunt actriţă, sunt artistă, nu mă mai regăseam în acest format. Publicul s-a obişnuit cu mine într-un fel. Consider că în cei şapte ani la radio am fost destul de echilibrată“, a ţinut să precizeze Monica Anghel.

image

Totodată, ea a ţinut să le mulţumească via Facebook şi fanilor săi: „Dragii mei, după aproape 7 ani, colaborarea mea cu Radio Europa FM a luat sfârşit! Vă mulţumesc pentru fiecare dimineaţă pe care aţi petrecut-o alături de mine şi vă promit că ne vom întâlni la mai multe concerte de acum înainte, precum şi în alte emisiuni de radio şi televiziune! Vă îmbrăţişez! Vă iubesc!“.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg