Monica Bellucci, divină în negru la Festivalul de la Veneția. A apărut cu noul iubit pe covorul roșu

29 august, 2024

Superba actriță italiană a arătat ce înseamnă eleganța atemporală, seara trecută, la premiera de gală a filmului Beetlejuice, din cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

Monica Bellucci a fost însoțită pe covorul roșu de cel care-i este iubit din octombrie 2022, și anume renumitul regizor Tim Burton, perechea afișând o armonie și o fericire palpabile.

Monica Bellucci la Veneția GettyImages 2169053663 jpg

Cei doi și-au coordonat ținutele all black pe covorul roșu al festivalului de la Veneția, ambii alegând să poarte ochelari de soare la această apariție glam.

În vârstă de 59 de ani, Monica Bellucci a ales să poarte o rochie lungă, neagră, cu mâneci dramatice, având ca piesă de rezistență un colier masiv cu pietre turcoaz, un ansamblu care i-a dat italiencei un aer de eleganță atemporală.

Actrița nu a apărut în filmul original Beetlejuice, realizat acum 35 de ani, dar cum regizorul Tim Burton are obiceiul de a-și distribui iubitele în filmele sale – precum s-a întâmplat cu Helena Bonham Carter – Monica o interpretează în această continuare pe Delores, fosta soție a personajului lui Michael Keaton.

Filmul lui Burton a reunit pe covorul roșu al festivalului de la Veneția multe nume mari de la Hollywood, care fac parte din distribuția producției: Catherine O'Hara, Willem Dafoe, Michael Keaton, Monica Belluci, Winona Ryder, Jenna Ortega și Justin Theroux, ultimul fiind fostul soț al lui Jennifer Aniston.

Tim și Monica s-au cunoscut pentru prima dată în urmă cu 16 ani, dar se spune că cei doi mari actori au început să se întâlnească după ce s-au revăzut la Festivalul de Film Lumière din Lyon, în octombrie 2022.

Monica a confirmat relația în luna iunie a anului următor, declarând următoarele pentru revista Elle France: „Mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând”.

Diva italiană vine după un mariaj îndelung mediatizat cu actorul francez Vincent Cassel, tatăl celor două fiice ale sale, Deva și Léonie, de care a divorțat în anul 2013.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg