Monica Bellucci, spectaculoasă și îndrăgostită la Premiile Emmy, într-o ținută cu accente masculine

18 ianuarie, 2024

Superba italiancă este ca vinul bun. Indiferent cât de mult înaintează în vârstă, este splendidă și o divă autentică. Nu a ratat ceremonia Premiilor Emmy de la Los Angeles.

Monica Bellucci și Tim Burton, Getty (3) jpg

Așa cum o știm de ceva vreme, îndrăgostită de Tim Burton, cei doi și-au arătat din nou afecțiunea pe covorul roșu, ținându-se de mână.

Monica Bellucci și Tim Burton, Getty (2) jpg

S-au asortat de minune, de data aceasta optând amândoi pentru negru și alb. Și dacă Tim Burton s-a drapat în negru, Monica Bellucci a surprins cu alegerea sa vestimentară în note masculine, amintind de fracurile domnilor.

Desigur, suntem obișnuiți s-o vedem ca pe definiția feminității, căci are rochii ce-i pun în valoare atât de mult calitățile sale de Evă. Însă nici cu papion nu-i stă rău deloc.

Italianca a optat pentru o pereche de pantaloni negri, evazați jos, cămașă albă, cu volane inclusiv la mâneci, taior negru și papion negru. Și-a întins părul superb castaniu și a ales un machiaj de seară, smokey-eyes, care i-a pus în valoare ochii căprui.

Cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în octombrie anul trecut la Roma, când și-au făcut pentru prima dată apariția pe covorul roșu ca un cuplu.

La vremea respectivă, regizorul a făcut și o declarație: ”Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată!”

Iubirea dăinuie în continuare, căci sunt la fel de apropiați, doar că de data aceasta, la Los Angeles, niciunul n-a mai făcut nicio declarație. Doar s-au ținut de mână și s-au sorbit din priviri.

Între ei doi are loc o frumoasă poveste de iubire, care a fost făcută publică anul trecut, în februarie. În urmă cu câteva luni, Monica Bellucci l-a elogiat pe iubitul său în ediția franceză a Revistei Elle, în care a mărturisit că e foarte recunoscătoare destinului că a întâlnit un asemenea bărbat ca Tim Burton.

Laudele au continuat și în ediția spaniolă a revistei Harper’s Bazaar, pentru care a declarat: „Am găsit în Tim un spirit minunat, un suflet spectaculos, cineva cu care să împărtășesc o lume de vis. El este minunat.”

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg