Monica Bellucci, spectaculoasă și îndrăgostită la Premiile Emmy, într-o ținută cu accente masculine

18 ianuarie, 2024

Superba italiancă este ca vinul bun. Indiferent cât de mult înaintează în vârstă, este splendidă și o divă autentică. Nu a ratat ceremonia Premiilor Emmy de la Los Angeles.

Monica Bellucci și Tim Burton, Getty (3) jpg

Așa cum o știm de ceva vreme, îndrăgostită de Tim Burton, cei doi și-au arătat din nou afecțiunea pe covorul roșu, ținându-se de mână.

Monica Bellucci și Tim Burton, Getty (2) jpg

S-au asortat de minune, de data aceasta optând amândoi pentru negru și alb. Și dacă Tim Burton s-a drapat în negru, Monica Bellucci a surprins cu alegerea sa vestimentară în note masculine, amintind de fracurile domnilor.

Desigur, suntem obișnuiți s-o vedem ca pe definiția feminității, căci are rochii ce-i pun în valoare atât de mult calitățile sale de Evă. Însă nici cu papion nu-i stă rău deloc.

Italianca a optat pentru o pereche de pantaloni negri, evazați jos, cămașă albă, cu volane inclusiv la mâneci, taior negru și papion negru. Și-a întins părul superb castaniu și a ales un machiaj de seară, smokey-eyes, care i-a pus în valoare ochii căprui.

Cei doi par la fel de îndrăgostiți ca în octombrie anul trecut la Roma, când și-au făcut pentru prima dată apariția pe covorul roșu ca un cuplu.

La vremea respectivă, regizorul a făcut și o declarație: ”Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată!”

Iubirea dăinuie în continuare, căci sunt la fel de apropiați, doar că de data aceasta, la Los Angeles, niciunul n-a mai făcut nicio declarație. Doar s-au ținut de mână și s-au sorbit din priviri.

Între ei doi are loc o frumoasă poveste de iubire, care a fost făcută publică anul trecut, în februarie. În urmă cu câteva luni, Monica Bellucci l-a elogiat pe iubitul său în ediția franceză a Revistei Elle, în care a mărturisit că e foarte recunoscătoare destinului că a întâlnit un asemenea bărbat ca Tim Burton.

Laudele au continuat și în ediția spaniolă a revistei Harper’s Bazaar, pentru care a declarat: „Am găsit în Tim un spirit minunat, un suflet spectaculos, cineva cu care să împărtășesc o lume de vis. El este minunat.”

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg