Monica Bîrlădeanu și Adelina Pestrițu, una mai elegantă ca alta la nunta creatoarei brandului M. Marquise

6 iunie, 2022

Atunci când mireasa este și cea care ți-a creat rochia pentru petrecere, atunci știi că ai ajuns la un eveniment mai mult decât elegant.

Adelina Pestritu la nunta Andreea Mia de la M Marquise (1) Monica Birladeanu jpg

Weekendul acesta, Andreea Mia, creatoarea din spatele brandului vestimentar M. Marquise, care s-a impus de câțiva ani buni pe piața hainelor de ceremonie, a fost protagonista unui eveniment 2în1: căsătoria religioasă cu Ludwig Petre și botezul băiețelului lor, Mathias Alric.

Dacă slujba a avut loc în somptuoasa catedrală catolică Sfântul Iosif, într-o atmosferă elevată, unde mirii au ajuns la altar printr-un culoar bordat cu flori albe, recepția a fost găzduită de exclusivistul Club al Diplomaților, unde specialistul florar Nicu Bocancea s-a întrecut pe sine în decorarea spațiului cu sute de flori albe și lumânări plutitoare. Aranjamentele realizate la Florăria Iris au fost de un bun gust copleșitor, îmbrăcând în alb întreaga incintă.

Într-o astfel de atmosferă au petrecut Monica Bîrlădeanu și Adelina Pestrițu, printre invitatele speciale ale Andreei Mia, cliente fidele și promotoare vechi ale brandului său, care și acum, la nunta sa, au venit îmbrăcate în ținute M. Marquise.

Monica Bîrlădeanu a optat pentru o rochie albă, ca de crăiasă, cu decolteu abisal și aplicații prețioase care au bordat mânecile și corsajul. O ținută de gală, pentru care actrița a mers într-o poziție incomodă în mașina care a adus-o la eveniment, pentru a nu face nicio cută.

Monica Birladeanu rochie M Marquise la nunta Andreea Mia jfif

Adelina Pestrițu a ales o rochie care nu putea trece neobservată, mai ales datorită nuanței intense de fuchsia, dar și detaliului de cristale de pe spate, care dialoga estetic cu accesoriile cu pietre.

La același eveniment a ajuns și Irina Mohora, vedeta TVR, care a purtat tot o rochie semnată M. Marchise, neagră, cu bretele spaghetti și bordată cu cristale.

Apariția acestor vedete a fost cu atât mai interesantă cu cât, în peisajul monden de la noi, e poate pentru prima oară când invitatele poartă creațiile făcute de mireasă.

FOTO: Instagram, Mircea Netea



Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg