Monica Davidescu a născut

12 noiembrie, 2010
monica davidescu 101 adh jpeg

Monica Davidescu şi soţul acesteia, Aurelian Temişan, au devenit părinţi. Duminică, actriţa a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, care s-a grăbit să se nască cu câteva zile mai devreme decât au preconizat medicii. Fericitul eveniment i-a luat pe neaşteptate pe amândoi, întrucât fetiţa a venit pe lume cu câteva zile mai devreme decât termenul prezis de medici.

Duminică, actriţa a adus pe lume o fetiţă sănătoasă, care s-a grăbit să se nască cu câteva zile mai devreme decât au preconizat medicii.

Monica Davidescu şi soţul acesteia, Aurelian Temişan, au devenit părinţi. Fericitul eveniment i-a luat pe neaşteptate pe amândoi, întrucât fetiţa a venit pe lume cu câteva zile mai devreme decât termenul prezis de medici. Tocmai de aceea, Aurelian a ratat momentul, fiind plecat la Cernavodă, la la festivalul „Steaua Dunării“. El a fost anunţat telefonic că a devenit tată.

image

O altă supriză a fost şi sexul copilului, pe care părinţii şi-au dorit să-l afle abia la naştere. Micuţa a cântărit 3,600 kilograme şi a avut 53 de centimetri. Acum, Monica şi Aurelian trebuie să se gândească şi la un nume pentru fetiţa lor, întrucât, deşi s-a născut duminică, bebeluşul încă nu a fost înregistrat.

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sunt împreună de 15 ani şi sunt căsătoriţi din 2006. Cei doi au încercat de mai mulţi ani să aibă un copil, dar vestea cea mare a venit abia la începutul acestui an.

Foto: ADHRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg