Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, nevoiţi să-şi vândă casa

23 ianuarie, 2015
monica davidescu aurelian temisan se judeca cu banca jpeg

Creşterea bruscă la cursul valutar a francului elveţian le-a dat peste cap socotelile şi celor doi artişti, care se văd acum nevoiţi să renunţe la unul dintre visele lor şi, în paralel, încearcă să-şi rezolve problemele în instanţă.

Creşterea bruscă la cursul valutar a francului elveţian le-a dat peste cap socotelile şi celor doi artişti, care se văd acum nevoiţi să renunţe la unul dintre visele lor şi, în paralel, încearcă să-şi rezolve problemele în instanţă.

Actriţa Monica Davidescu şi soţul ei, cântăreţul Aurelian Temişan, au fost grav afectaţi de creşterea cursului valutar pentru francul elveţian. Şi asta pentru că cei doi aveau un împrumut în franci elveţieni, obţinut în urmă cu şase ani, pentru care au ajuns să plătească o rată dublă.

Cum din banii obţinuţi atunci, cuplul a vrut să-şi ridice o casă, iar creditul a fost insuficient pentru a o termina, cei doi soţi au rămas şi în fosta locuinţă, un apartament cu două camere, şi cu rate exorbitante la bancă. Soluţia imediată de ieşire din impas a fost scoaterea la vânzare a casei aflate încă în construcţie.

„Nu putem munci doar ca să plătim rata la bancă, trebuie să mâncăm şi noi. Am decis să scoatem casa la vânzare ca să dormim noaptea liniştiţi. Costurile s-au dublat din cauza că avem rata în franci elveţieni. Creditul e făcut pe mulţi ani, iar dacă rata tot creşte, nu ne mai permitem să plătim, aşa că am scos imobilul la vânzare. Dacă se vinde, bine, dacă nu, nu. Nu vreau să mă mai stresez. Dar nici nu pot să muncesc doar ca să-mi plătesc datoriile. Se va ocupa avocatul nostru de procesul cu banca creditoare”, a dezvăluit actriţa pentru wowbiz.ro.

image

În afară de procesul cu banca, Monica Davidescu mai are unul pe rol, cel cu Pro TV-ul, pe care l-a intentat anul trecut. Ea solicită daune în valoare de câteva mii de euro pentru accidentul de la “Dansez pentru tine”, în urma căruia a rămas cu sechele pe viaţă la piciorul drept.

„De proces se ocupă avocata mea. De picior, ce să spun, toată viaţa voi avea probleme. Chiar zilele trecute m-a durut şi nu înţelegeam de ce. Apoi, a doua zi mi-am dat seama imediat, se schimbase vremea. Fac în continuare exerciţii de recuperare, fizioterapie de două ori pe an, câte o lună. M-am obişnuit cu ideea“, a mai spus actriţa pentru wowbiz.ro.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg