Monica Mădaş, de pe scenele londoneze, în turneu în 10 oraşe din România

12 septembrie, 2014

Apariţiile sale combină într-un spectacol memorabil muzica şi marionetele. Cu o voce limpede şi un spirit spontan, Monica e ca păpuşa sa Monooka: magie vie. Trăieşte în Marea Britanie, acolo unde cântă în proiectul Monooka’s

Apariţiile sale combină într-un spectacol memorabil muzica şi marionetele. Cu o voce limpede şi un spirit spontan, Monica e ca păpuşa sa Monooka: magie vie. Trăieşte în Marea Britanie, acolo unde cântă în proiectul Monooka’s Caravan, alături de Meg-Rosaleen Hamilton, Matt Bacon şi Paul Moylan. În concertele sale e mereu în căutarea „focului” autentic românesc pe care îl întreţine cu invitaţi precum ţambalistul Vasile Cozma din Bacău.

„Călătorim împreuna in spaţiul românesc, învăţăm de fiecare data, cu fiecare loc, traditii, oameni, cantece. Anul trecut am fost inspirati de muzica din Maramureş. Anul asta, Maria Tănase. Poate la anul vom călători in Armenia, Turcia, Scoţia si vom fi fascinati de tradiţile populare din zonele respective.

Maria Tănase a tradus din piesele populare româneşti si le-a cantat in franceză. Un act creativ si elegant de promovare a valorilor culturale româneşti.”- Monica Mădaş.

Alaturi de 7 artisti din tot atatea tari, Monica reaprinde spiritul Mariei Tanase in noi culori, in cadrul turneului in 10 orase Roots Revival Romania, Colors of Maria. Concertele vor avea loc incepand cu 23 septembrie (Craiova) in Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Galati, Constanta si se vor incheia in Bucuresti (11, 12 octombrie.)

Turneul Roots Revival Romania, Colors of Maria, propune publicului o serie de spectacole de world music, in care 8 artisti din 7 tari, inspirati de Maria Tanase, aduce impreuna improvizatia de jazz, temele folclorice din tarile de origine ale muzicienilor şi compoziţii originale, intr-o interpretare unica.

Biletele pentru turneul Colors of Maria pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.roRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg