Monica Pop: ''E o campanie de ameninţare mai mult, decât de vaccinare''

5 ianuarie, 2021
1 monica pop jpg jpeg

Monica Pop a decis să no se vaccineze, iar asta pentru că în trecut o pastilă i-a provocat şoc anafilactic. Mai mult, medical crede că această campanie este mai mult una de ameninţare.

”Unde aţi văzut dumneavoastră campanie de vaccinare? E o campanie de ameninţare mai mult, decât de vaccinare, pentru că s-a spus permanent ”vaccinaţi-vă!”, imperativ şi, mai mult decât atât, s-au impus metode punitive drastice pentru cei care nu se vor vaccina. Dar eu campanie de informare nu am văzut! Nu am văzut absolut deloc.

Se spune că s-a publicat... eu nu am văzut nimic publicat despre prospectul respectiv şi eu cred că fiecare om care doreşte să se vaccineze şi indiferent de ce poziţie are faţă de vaccinare, trebuie să aibă prospectul în mână pe care să îl citească, după care să ia o hotărâre. Aşa cum consideră de cuviinţă”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Medicul are convingerea că această campanie care se face îi afectează pe cei bolnavi. “Mai mult decât atât, există o reclamă, dacă se poate spune aşa, în care se spune că virusul ucide. Ori, acest lucru, nu este adevărat. Virusul poate ucide, e adevărat! Dar nu se poate spune că virusul ucide! Pentru că, în momentul în care ai spus aşa ceva, sigur că orice om s-a infectat cade moral. Şi zice ”dacă tot mor, asta e situaţia”. Adică el oricum va muri. 

”Eu nu m-am vaccinat pentru că nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt COVID. Nu s-a pus problema încă, pentru că nu suntem în linia întâi. Un aspect. Şi al doilea, eu am una dintre marile contraindicaţii ale acestui vaccin, am avut şoc anafilactic. Am şi povestit despre treaba asta de multe ori pentru că asta s-a întâmplat, la unul dintre medicamentele citostatice şi asta este situaţia. Deci e una dintre indicaţiile majore”



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg