Monica Tatoiu dă cărţile pe faţă în cazul Valentinei Pelinel

13 ianuarie, 2016
883296 569485556395414 125835905 o jpeg

Prietenă bună a fostului cuplu Boureanu-Pelinel, femeia de afaceri a povestit lucruri neştiute de pe vremea când cei doi erau împreună.

Monica Tatoiu şi Valentina Pelinel

Monica Tatoiu a povestit că Valentina Pelinel a divorţat pentru că nu i se mai asigura luxul pe care şi-l dorea. Se pare că a gasit acest lucru in finantele lui Cristi Borcea cu care se zvoneşte că va avea un copil.

Monica Tatoiu, acasă la ea cu Valentina Pelinel

„Cristi Boureanu a iubit-o foarte mult pe Valentina. A fost mentorul ei. A fost profesorul ei de viaţă. A învăţat-o să schieze, să înoate, să citească. Când nu a mai putut să îi ofere lux, s-a terminat. Ea voia doar lux. Nu a apreciat şi alte lucruri la omul de lângă ea”, a declarat Monica Tatoiu, care era prietenă foarte apropiată a cuplului Valentina Pelinel-Cristian Boureanu şi care a rămas de partea politicianului, rămânând în relaţii foarte bune şi petrecându-şi în continuare Sărbătorile împreună cu el şi cu noua sa parteneră, Laura.

Monica Tatoiu, Cristian Boureanu şi Laura

„Nu vreau să mă umplu de păcate, dar un lucru trebuie spus: să spargi casa unui om cu copii este un păcat pe care îl transmiţi copiilor tăi. Nu e de joacă chiar dacă bărbatul este imoral. Ce Dumnezeu leagă omul nu are voie să dezlege! Toate femeile care intră în patul unui bărbat însurat trebuie să se aştepte la acelaşi tratament când îmbătrânesc. Bărbaţii afemeiaţi sunt cei mai slabi masculi. Nu au încredere în masculinitatea lor şi trebuie să şi-o demonstreze permanent. Sunt prada cea mai sigură pentru femeile leneşe. Bătrâneţea celor două tipuri este foarte urâtă”, a mai spus doamna Tatoiu.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg