Monica Tatoiu, detalii picante din căsnicia de 38 de ani cu Victor: ''Nu este legal să o faci fără un partener''

4 ianuarie, 2021
1 tatoiu7 jpg jpeg

Povestea lor a început simplu şi frumos. Fiecare dintre ei lăsa în urmă relaţii nefericite. S-au văzut, s-au plăcut şi au rămas împreună o viaţă.

“Sunt 38 de ani de când pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viaţă. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupţi în tranşee, clădeşti adăposturi, spate în spate te fereşti de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când eşti dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener care îţi dă aer atunci când s-a terminat butelia.Trebuie să te bazezi pe el şi el pe ţine Chiar dacă câteodată fuge după o broască ţestoasă şi tu după un peşte colorat.Important este să îţi găseşti coechipierul care înţelege importantă siguranţei în echipă. Până îl găseşti mai rămâi fără aer. La tinereţe se poate.Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’, povesteşte Monica Tatoiu.

3 tatoiu3 jpg jpeg

Fosta femei de afaceri s-a căsătorit prima dată la 22 de ani, dar mariajul nu a durat.

„Tatăl meu l-a descoperit pe primul meu soţ în garderobă, la nunta mea, unde eram ca o stea, împreună cu o doamnă. Atunci nu mi-a spus nimic, însă am aflat după trei luni, după divorţ”. Tatoiu a mărturisit că prima căsnicie a fost mai mult un pariu între ea şi tatăl ei: „În 1977, în septembrie, tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ia nimeni că sunt o pacoste la casa omului şi că eu nu o să am statutul social pe care ar trebui să-l am datorită apartenenţei familiei. Atunci am făcut un pariu şi i-am spus că pe 24 septembrie o să mă căsătoresc cu un asistent universitar care aparţinea unei generaţii de boieri, de altfel pariu pe care nu sfătuiesc pe nimeni să-l facă pentru că se poate întoarce împotriva ta”.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg