Monica Tatoiu, detalii picante din căsnicia de 38 de ani cu Victor: ''Nu este legal să o faci fără un partener''

4 ianuarie, 2021
1 tatoiu7 jpg jpeg

Povestea lor a început simplu şi frumos. Fiecare dintre ei lăsa în urmă relaţii nefericite. S-au văzut, s-au plăcut şi au rămas împreună o viaţă.

“Sunt 38 de ani de când pe pârtie la Bradu am întâlnit un prieten pentru o viaţă. Pentru că fără prietenie o căsnicie nu durează. Cu un camarad alături lupţi în tranşee, clădeşti adăposturi, spate în spate te fereşti de atacuri, plângi pe umărul lui atunci când eşti dărâmat de supărări. O căsnicie este ca o scufundare în adâncuri. Nu este legal să o faci fără un partener care îţi dă aer atunci când s-a terminat butelia.Trebuie să te bazezi pe el şi el pe ţine Chiar dacă câteodată fuge după o broască ţestoasă şi tu după un peşte colorat.Important este să îţi găseşti coechipierul care înţelege importantă siguranţei în echipă. Până îl găseşti mai rămâi fără aer. La tinereţe se poate.Vă urez tinerilor mei prieteni succes la găsit coechipierul la scufundări în viaţă’’, povesteşte Monica Tatoiu.

3 tatoiu3 jpg jpeg

Fosta femei de afaceri s-a căsătorit prima dată la 22 de ani, dar mariajul nu a durat.

„Tatăl meu l-a descoperit pe primul meu soţ în garderobă, la nunta mea, unde eram ca o stea, împreună cu o doamnă. Atunci nu mi-a spus nimic, însă am aflat după trei luni, după divorţ”. Tatoiu a mărturisit că prima căsnicie a fost mai mult un pariu între ea şi tatăl ei: „În 1977, în septembrie, tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ia nimeni că sunt o pacoste la casa omului şi că eu nu o să am statutul social pe care ar trebui să-l am datorită apartenenţei familiei. Atunci am făcut un pariu şi i-am spus că pe 24 septembrie o să mă căsătoresc cu un asistent universitar care aparţinea unei generaţii de boieri, de altfel pariu pe care nu sfătuiesc pe nimeni să-l facă pentru că se poate întoarce împotriva ta”.Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg