Monica Tatoiu face dezvăluiri în cazul lui Cristi Boureanu

9 iunie, 2017
Monica Tatoiu in apararea lui Boureanu jpeg

Aşa cum era de aşteptat, fosta femeie de afaceri a sărit în apărarea bunului ei prieten. Uite ce dovezi aduce în sprijinul lui.

image

Monica Tatoiu a dezvăluit faptul că fostul deputat Cristian Boureanu a povestit că a fost bătut în arest de către poliţişti.

”Are nasul rupt total, pe creier s-au găsit bule de aer, iar osul de la ieşirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate întâmpla când dormi”, a declarat Monica Tatoiu, prietena de familie a fostului politician la România TV.

Citeşte şi:

Cristian Boureanu, în mijlocul unui nou scandal VIDEO

image

”Cristi este acum sub investigaţii, sunt patru discipline, după care va urma o expertiză a medicilor, se va face un document de medicină legală. El va trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă a fost lovit atunci şi Poliţia să plătească. Nu aşa se aplică legea. El spune că l-au căzut în genunchi şi l-au lovit”, a subliniat Monica Tatoiu.

Autorităţile au deschis un dosar penal pentru ultraj pentru Cristian Boureanu, fostul politician fiind audiat.

”A fost internat la neurochirurgie. I s-a făcut un computer tomograf. Există probleme la cap serioase, i-au depistat ceva pe creier. Doctorii sunt înnebuniţi. Cristian are traumatisme la nivelul capului. Nu ştiu dacă e în măsură să depună plângere după ce s-a certat cu poliţiştii. Oamenii cu uniformă trebuie respectaţi”, a mai declarat aceasta la Antena Stars.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg