Mormântul lui Whitney Houston, lăsat de izbelişte

22 iulie, 2013
whitney jpeg

Deşi au trecut 18 luni de la înhumarea regretatei artiste, fanii nu ştiu unde să depună flori, mormântul ei fiind fără piatră funerară şi fără niciun alt marcaj de identificare.

Deşi au trecut 18 luni de la înhumarea regretatei artiste, fanii nu ştiu unde să depună flori, mormântul ei fiind fără piatră funerară şi fără niciun alt marcaj de identificare.

După decesul ei subit de pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a avut parte de-o ceremonie de înmormântare demnă de-o regină. Dar acum, la 18 luni de la acel trist moment, mormântul său, lăsat de izbelişte, pare a fi a unui necunoscut.

Căci, în cimitirul Fairview din New Jersey, unde artista se odihneşte alături de tatăl său, John Russell Houston Jr., decedat în 2003, locul de veci mai poate fi recunoscut doar datorită pietrei funerare din marmură neagră a tatălui său, după cum relatează tabloidul “Globe”. Iar pe spaţiul unde odată trona un munte de flori la căpătâiul lui Whitney, acum nu mai e nicio floare, iar familia nu s-a sinchisit să monteze vreo plăcuţă comemorativă.

image

Îngrijitorii sunt de părere că trupul artistei ar putea fi mutat într-un cavou din marmură, dar, cum între timp nimeni n-a mai vizitat mormântul, au pus un steguleţ american care să amintească măcar că aici se odihneşte un artist de valoare.

Foto: Globe, pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique