Morţi la 27 de ani

24 iulie, 2011

Moartea lui Amy Winehouse la 27 de ani aduce în actualitate tragicul "Club 27", al artiştilor legendari care au dispărut dintre noi, în mod absurd, la aceeaşi vârstă: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain.

Moartea lui Amy Winehouse la 27 de ani aduce în actualitate tragicul "Club 27", al artiştilor legendari care au dispărut dintre noi, în mod absurd, la aceeaşi vârstă: Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison şi Kurt Cobain.

Amy Winehouse a murit sâmbătă, 23 iulie, din cauze care nu au fost încă anunţate oficial de anchetatori, deşi presa a scris că ar fi vorba de o supradoză de droguri. Pe de altă parte, fostul asistent personal al lui Amy Winehouse, Alex Haines, a declarat în 2008 că aceasta se temea că va intra în miticul club."Credeam că n-o să mai trăiască până la sfârşitul anului, cu toate drogurile pe care le lua şi la cât se automutila. Activitatea ei preferată era să se taie. Lua droguri în continuu până devenea inconştientă", a spus acesta.Anul 1970 a fost marcat de dispariţia lui Jimi Hendrix (18 septembrie), asfixiat cu propia vomă după ce a combinat somnifere cu vin, şi a lui Janis Joplin (4 octombrie), decedată, se crede, în urma unei supradoze de heroină.

În 1971, liderul The Doors, Jim Morrison, a murit pe 3 iulie, la Paris, după ce inima i-a cedat, ca urmare a abuzului de alcool şi droguri.

Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana, a murit prin împuşcare pe 5 aprilie 1994, stabilindu-se oficial că a fost vorba de o sinucidere. Potrivit biografiei lui Cobain, "Heavier Than Heaven", sora muzicianului a spus că, în copilărie, acesta şi-a exprimat dorinţa de a face parte din "club".Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}