Moş Crăciun te trimite la Disneyland! Intră pe adevarul.ro şi convinge-l!

13 decembrie, 2013
mos craciun cover facebook png

Ce îşi doresc copiii din România în acest an, de Crăciun? Fie că e vorba de o maşinuţă cu telecomandă, de un sac cu dulciuri, de o tabletă sau de un cămin fericit, „Adevărul” îi ascultă pe cei mici şi promite să-l aducă pe

Intră pe adevarul.ro si transmite-i mesajul tău video ca să-l convingi că meriţi!

Ce îşi doresc copiii din România în acest an, de Crăciun? Fie că e vorba de o maşinuţă cu telecomandă, de un sac cu dulciuri, de o tabletă sau de un cămin fericit, „Adevărul” îi ascultă pe cei mici şi promite să-l aducă pe Moş Crăciun mai aproape de ei.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, copiii până în 12 ani se pot înregistra foarte uşor în pagina aplicaţiei şi, pe 27 decembrie, cele mai frumoase dorinţe şi mesaje vor fi răsplătite prin cadourile pe care Moşul le-a lăsat pentru ei sub bradul „Adevărul”.

image

Vă invităm să accesaţi aplicaţia video adevarul.ro şi, în câţiva paşi simpli, să-i transmiteţi Moşului mesajul vostru. Nu trebuie decât să apăsaţi pe butonul „înregistrează” şi timp de câteve clipe să vă gândiţi la ce vă doriţi voi cel mai mult de la Moş Crăciun.

Pe 27 decembrie juriul „Adevărul”, aprobat de Moş Crăciun, va face pe adevarul.ro clasamentul cu cele mai frumoase mesaje, iar cei care se vor regăsi pe primele locuri vor avea parte de surprize din partea redacţiei noastre: cărţi cu poveşti fabuloase, cu super-eroii voştri preferaţi, CD-uri şi audiobook-uri bilingve, păpuşi Disney şi multe alte cadouri pe care le meritaţi!

Pentru cel mai distribuit mesaj video, cu cel mai mare număr de share-uri în Facebook, Moş Crăciun ne-a lăsat sub brad cadoul cel mare: o excursie la Disneyland, Paris (împreună cu familia)!

Sărbătorile de iarnă, cea mai frumosă perioadă a anului, atunci când ne e mai uşor să visăm şi să ne dorim, încep astăzi cu aplicaţia video adevarul.ro pe care vă invităm să o folosiţi cu drag!Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}