Motive de divorţ ale vedetelor

5 aprilie, 2016
Marc Anthony şi Jennifer Lopez au fost căsătoriţi 10 ani jpeg

De ce sunt atâtea cupluri celebre care divorţează? Ce se ascunde în spatele acelor cuvinte stereotip “diferenţe ireconciliabile”? Care sunt, de fapt, adevăratele motive de divorţ ale vedetelor de la Hollywood? Căci exemple avem cu nemiluita…

Top 5 motive de divorţ ale vedetelor

În general, despărţirile sunt mai frecvente în lumea mondenă pentru că atenţia media şi faima ajung să fie poveri pe umerii cuplurilor. Rareori dăm de perechi celebre care încă rezistă în mariajele lor – Tom Hanks cu Rita Wilson, căsătoriţi de 25 de ani, la fel ca şi Denzel Washington, căsătorit cu Pauletta Pearson de 33 de ani!

Tom Hanks şi Rita Wilson sunt un cuplu care rezistă!

Care sunt primele 5 motive de divorţ ale vedetelor care trec de la statutul de miri fericiţi la divorţaţi certaţi a doua zi, spre surprinderea fanilor? 

Pe primul loc în top 5 motive de divorţ ale vedetelor: infidelitatea

[caption id="attachment_392600" align="alignnone" width="500"] Gwen Stefani a fost înşelată de soţul ei, Gavin[/caption]

image

Evident! La Hollywood, ispitele sunt şi mai mari ca în viaţa normală, mai ales cele sexuale. Majoritatea celebrităţilor căsătorite, în special când unul e mai faimos decât celălalt, se despart legal pentru că unul a fost înşelat. Infidelitatea se simte ca o trădare, iar exemple stau fostele perechi precum Gwen Stefani cu Gavin Rossdale (despre care cântăreaţa a descoperit că o înşală cu dădaca!) ori Amber Rose cu Wiz Khalifa (care a fost prins în pat cu gemene…). Şi Mariah Carey s-a simţit trădată când Nick Cannon a înşelat-o adesea.

Pe al doilea loc în top 5 motive de divorţ ale vedetelor: nefericirea

Marc Anthony şi Jennifer Lopez au fost căsătoriţi 10 ani

Chiar Jennifer Lopez a mărturisit că i-a fost foarte greu să se despartă de Marc Anthony, dar a simţit că trebuie să facă asta pentru că nu se simţea fericită. De asemenea, după divorţul lor din 2014, după 10 ani de căsnicie, cântăreaţa a împărtăşit sfaturi pentru femeile aflate într-un mariaj nefericit.

Pe al treilea loc în top 5 motive de divorţ ale vedetelor: copiii

Nick Loeb voia ca Sofia să devină soţia şi mama copiilor lui

Sofia Vergara era logodită cu Nick Loeb, nu căsătorită, dar oricum, e un exemplu de cuplu care s-a dezbinat pentru că unul dintre ei dorea cu ardoare copii, altul nu. Sofia nu dorea copii, a se înţelege… La fel, Blake Shelton (care acum e cuplat cu Gwen Stefani) şi Miranda Lambert au divorţat pentru că ea nu voia copii.

Pe al patrulea loc în top 5 motive de divorţ ale vedetelor: pensia alimentară!

Britney Spears şi fostul soţ, Kevin Federline

Şi aici lista de cupluri e lungă: Bernie Ecclestone de Slavica a costat în jur de 1 miliard de dolari, divorţul lui Mel Gibson de Robyn Moore l-a costat 425 milioane de dolari, Charlie Sheen care o întreţine pe Denise Richards – fosta nevastă şi cea cu care are şi copii… La fel, tot după banii din pensia alimentară ar fi umblat şi Kevin Federline (fostul soţ al lui Britney Spears), dar şi Rene Elizondo, fostul soţ al lui Janet Jackson, care i-a cerut pensie alimentară după opt ani de căsnicie. Banii au fost problema lui, pentru că a dat-o în judecată pe cântăreaţă, divorţatul câştigând 10 milioane de dolari!

Pe al cincilea loc în top 5 motive de divorţ ale vedetelor: plictiseala

[caption id="attachment_392412" align="alignnone" width="458"] Gwyn şi Chris s-au despărţit amiabil.[/caption]

image

Şi bărbaţii pot simţi că sunt nefericiţi. Chris Rock a divorţat după aproape 20 de ani de mariaj. Motivul divorţului: “Eram sătul să fiu căsătorit”! Deşi sună urât, se întâmplă ca unele cupluri să se plictisească şi să prefere alte şanse la iubire, separat. Poate şi Gwyneth Paltrow şi Chris Martin doreau alţi parteneri cu care să reaprindă pasiunea, căci plictiseala e un motiv serios de divorţ pentru celebrităţi.

Vouă care vi se par cele mai frecvente motive de divorţ ale vedetelor?

FOTO Guliver/Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg