Motive incredibile pentru care aceste vedete au apelat la mame surogat!

16 august, 2017
Untitled collage jpeg

Nu problemele medicale le-au împiedicat pe aceste staruri să-şi aducă pe lume copiii, ci alte scuze au fost rostite de celebrele mămici pentru că nu au dat naştere chiar ele moştenitorilor lor.

Lucy Liu – n-avea timp să poarte sarcina timp de nouă luni

image

Rockwell Lloyd Liu, fiul actriţei, a venit pe lume în 2015, iar naşterea micuţului a fost sărbătorită cu mare fast în familia vedetei. Însă ceea ce ne uimeşte este ce a împiedicat-o pe Lucy să ducă până la capăt o sarcină. “Mama surogat a reprezentat cea mai bună opţiune pentru mine, pentru că lucram şi nu ştiam când puteam să iau o pauză pentru a aduce un copil pe lume. Am luat decizia să îmi văd în continuare de munca mea şi altă femeie să poarte sarcina, iar acest lucru a fost perfect pentru mine!”, a declarat Liu pentru People.

Cât de simpatic e copilul actriţei!

Elizabeth Banks – a recunoscut că are “probleme legate de uter”

image

Vedeta din Hunger Games şi soţul ei, Max Handelman, au doi copii aduşi pe lume de mame surogat. Felix, primul ei fiu, s-a născut în martie 2011 şi cel de-al doilea, Magnus, a văzut pentru prima dată lumina zilei în noiembrie 2012. Elizabeth a explicat, în 2012, motivul pentru care nu i-a născut ea pe cei doi micuţi ai ei şi anume faptul că avea “probleme legate de uter” şi nu a reuşit să le depăşească. Ce înseamnă asta? Nu ne este clar nici nouă, însă nu contează atât de mult modul în care a devenit actriţa mamă, ci mai mult faptul că a reuşit acest lucru, nu?

Alături de fiul Felix

Ellen Pompeo – n-avea niciun motiv real pentru care să apeleze la o mamă surogat

Cu fiica Stella

Vedeta serialului Grey’s Anatomy are trei copii, primul şi al treilea fiind aduşi pe lume chiar de ea, iar cel de-al doilea a fost purtat, timp de nouă luni, în pântecul unei mame surogat. Ce s-a întâmplat între primul şi al treilea copil, a suferit Ellen cumva de infertilitate? Se pare că nu. Pur şi simplu a considerat că e mai simplu aşa. De fapt, Pompeo a ţinut secretă naşterea celui de-al doilea copil până când acesta a împlinit două luni.

image

“Sienna May Ivery, bun venit pe lume!”, a anunţat Ellen online naşterea copilului născut de mama surogat, după care a vorbit deschis despre apelarea la această metodă de-a deveni mamă: “Este minunat să te dedici aducerii pe lume a unor copii, să dăruieşti darul vieţii unor oameni. Eu sunt recunoscătoare pe veci celei care mi-a purtat copilul. Am fost alături de ea cînd a fost inseminată, am ţinut-o de mână…”

Sarah Jessica Parker – n-a renunţat la carieră în favoarea maternităţii

Cu gemenele venite pe lume via mamă surogat

Starul serialului Sex and the City s-a plâns cu orice ocazie posibilă din cauza faptului că n-a reuşit să mai rămână gravidă după naşterea fiului ei, James. Însă mulţi sunt de părere că diva nu a mai vrut să ducă ea o sarcină până la capăt din cauza angajamentelor pe care şi le-a luat în carieră. Astfel, Sarah ar fi apelat la o mamă surogat pentru a le naşte pe gemenele Marion şi Tabitha, nedorind să ia nicio pauză profesională. Ea lucra de zor la filmele Sex and the City în perioada în care a devenit din nou mamă.

Pe fiul James Wilkie Broderick l-a adus pe lume chiar actriţaRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg