Motivul incredibil pentru care Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă! Iulia Albu a dezvăluit tot

30 aprilie, 2019
2 iulia albu razvan ciobanu jpg jpeg

Celebrul designer şi critic de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, el pierzându-şi viaţa în urma unui teribil accident auto.

Aflat la volanul unei maşini împrumutate de la nişte prieteni, Răzvan Ciobanu a pierdut controlul autovehicului şi a intrat pe un câmp plin de copaci, trupul său neînsufleţit fiind găsit de localnicii din Săcele în dimineaţa zilei de 29 aprilie.

Deşi se speculează că maşina condusă de Răzvan Ciobanu circula cu o viteză foarte mare, apropiaţii designerului afirmă că el nu era un vitezoman. „Nu ştiu să fi circulat cu viteză, să fi exagerat. Probabil că de data asta se grăbea sau era foarte obosit“, a spus Adina Buzatu, care a fost completată de Cătălin Botezatu: „Din câte ştiu eu, Răzvan nu era un vitezoman“.

În urma cercetărilor de la faţa locului, oamenii legii au ajuns la concluzia că Răzvan Ciobanu nu a purtat centura de siguranţă, iar experţii au afirmat că, dacă ar fi avut centura cuplată, designerul ar fi putut supravieţui.

Despre accident şi despre faptul că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă a vorbit şi Iulia Albu, care a dezvăluit că designerul avea unele probleme medicale. „Ştiu că nu purta niciodată centura, este un lucru pe care toţi apropiaţii îl ştim. Îl deranja dintr-un motiv medical“, a spus Iulia Albu.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg