Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu merge la emisiunile TV din România! Antrenorul ei a spus tot

19 iulie, 2019
1 gettyimages 1161783238 jpg jpeg

Este, fără doar şi poate, cea mai iubită sportivă din România în acest moment, însă apariţiile ei la posturile TV din ţara noastră sunt destul de rare, dacă ne referim la interviuri, nu la meciurile ei de tenis.

Chiar dacă, atunci când joacă la marile turnee, face audienţe foarte mari, fiind mană cerească pentru televiziunea care transmite meciul, Simona Halep a refuzat în repetate rânduri să meargă la emisiuni şi să ofere interviuri. Invitaţiile au fost numeroase, oamenii din televiziuni au insistat, dar sportiva nu a cedat deloc.

În schimb, cel care a apărut în studiourile TV a fost antrenorul Simonei Halep, Gabriel Dobre. Invitat la „Jurnalul de seară“, emisiune prezentată de Cosmin Prepliceanu la Digi 24, Gabriel Dobre a dezvăluit care este motivul pentru care Simona Halep refuză apariţiile în emisiunile TV din România.

Iată ce a spus antrenorul Simonei Halep:

„Eu nu ştiam chestia asta, că Simona n-a fost niciodată la o televiziune în România. Şi chiar le-am spus oamenilor de la o altă televiziune că o s-o-ntreb, că eu nu ştiu motivul. I-am întrebat: «Ştiţi cumva dumneavoastră care este motivul?». Ei au spus că nu şi că, dacă eu aflu, să le spun. Şi chiar aseară am vorbit cu ea şi am întrebat-o şi mi-a spus: «Da, şi n-o să mă duc niciodată, pentru că aceşti oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul». Un lucru care, dacă stau să mă gândesc un pic, este foarte adevărat. Tu, ca om, nu te schimbi sau nu devii mai bun jucând bine sau devii mai prost jucând prost.

Un fan adevărat, după mine, sau un jurnalist care îşi face treaba foarte bine trebuie să înţeleagă fenomenul. Nici Simona şi niciun sportiv n-are vreo problemă să i se comenteze negativ rezultatul în sine: da, nu te-ai mişcat sau poate n-ai avut energia necesară sau ai luat nişte decizii greşite, dar nu ataci persoana şi n-o jigneşti. Asta este ceea ce le-aş transmite.

Nu citeşte nici foarte multe articole, pentru că la un moment dat ajungi să citeşti un comentariu şi sunt lucrurile total neplăcute ajungând... eu personal, şi eu mai citeam înainte, dar acum n-o mai fac nici eu. Acele comentarii te fac să te simţi prost.

Nu există jucător care să fie bucuros că pierde, indiferent la ce nivel, de la turneul de casă pe care îl facem la clubul X pentru amatori, până la Federer, care, by the way, tocmai a declarat cât de furios şi trist a fost pentru acea înfrângere. Fiecare are nevoie, după ce trece printr-o înfrângere, are nevoie de susţinere, să simtă: OK, am pierdut, dar poate fi mai bine sau nu e lumea chiar aşa neagră. Şi în momentul în care la tine ajung anumite jigniri, efectiv sunt jigniri grave, unele dintre ele au fost că a vândut meciul! Adică să spui că s-a jucat la pariuri, tatăl Simonei a... sunt lucruri aberante despre care nici măcar n-ar trebui să vorbim, dar care există, din păcate, şi nu înţeleg de ce. Până la urmă, nu face decât să joace tenis.

Deci, sunt lucruri pe care ea în principal vrea să le puncteze nu aşa direct cum am făcut-o eu, dar prin mesajele pe care le trimite despre a le da oamenilor încredere, a le da posibilitatea să se dezvolte, la orice vârstă, şi prin a fi mai pozitivi în toate situaţiile“Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg