Motivul pentru care Bradley Cooper este din nou singur!

2 aprilie, 2015

Acum două săptămâni a apărut prima oară zvonul privind despărţirea celebrului actor Bradley Cooper de iubita sa, modelul în vârstă de 22 de ani, Suki Waterhaus. Deşi nu există nicio poziţie oficială din partea celor doi

Acum două săptămâni a apărut prima oară zvonul privind despărţirea celebrului actor Bradley Cooper de iubita sa, modelul în vârstă de 22 de ani, Suki Waterhaus. Deşi nu există nicio poziţie oficială din partea celor doi referitoare la presupusa despărţire, lucrurile sunt pe cât se poate de clare.

Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună de atunci, iar apropiaţii spun că între cei doi nu mai există nimic. Motivul? Faptul că modelul de 22 de ani nu şi-a arătat susţinerea faţă de cariera iubitului său şi că l-a neglijat.

Potrivit New York Post`sPage Six, Bradley s-a simţit neglijat în ultima jumătate de an, iar situaţia încordată dintre cei doi a culminat cu decizia lui Suki de a petrece Valentine`s Day alături de prietenele sale în Texas, în loc s-o petreacă cu iubitul său în New York.

După această ruptură, Bradley s-a dedicat filmărilor din Boston, alături de actriţa Jennifer Lawrence, iar modelul de 22 de ani s-a bucurat de câteva seri peterecute în compania prietenelor sale.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg