Motivul pentru care Cătălin Botezatu s-a internat în Turcia

31 ianuarie, 2014

După ce presa mondenă a speculat faptul că a ales să se interneze într-o clinică exclusivistă turcă doar pentru a-i face publicitate, designerul a decis să lămurească lucrurile.

După ce presa mondenă a speculat faptul că a ales să se interneze într-o clinică exclusivistă turcă doar pentru a-i face publicitate, designerul a decis să lămurească lucrurile.

Deranjat de speculaţiile potrivit cărora ar avea un contract de imagine cu respectiva clinică şi că ăsta ar fi singurul motiv pentru care a decis să se interneze, de pe-o zi pe alta, Cătălin Botezatu a intrat în direct la Antena 1 să clarifice lucrurile.

„Mă simt aşa cum se simte orice om după 3-4 zile de analize intense şi grele, dar nu aşa cum se speculează. Mă minunez. Nu mai am puterea nici să râd, nici să mă minunez. Lumea intră într-un derapaj complet. Nu ştiu care sunt sursele în urma cărora s-au dat diagnostice. Problememe mele de sănătate sunt ale mele“, a spus răspicat Cătălin Botezatu.

Totodată, el a decis să lămurească şi de ce a ales respectiva clinică din Turcia şi nu alta.

„Nu fac reclamă. Am venit singur. Ştiam de această clinică de mult timp. Plătesc aici. Va trebui să mă întorc la controale poate chiar lunare. Nu înţeleg de unde răutăţile astea gratuite. Pun la suflet. Poate că îmi este afectat sufletul şi la propriu, şi la figurat. Vreau să vă asigur că am venit pe picioare şi o să plec tot pe picioare“, a continuat el, adăugând că a aflat despre serviciile acestei clinici de la nişte prieteni americani.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu, internat în Turcia

Mai mult, Cătălin a precizat că nu şi-a făcut analize doar în Turcia, ci şi în România, unde a fost consultat de foarte mulţi specialişti.

„Am fost inclusiv la Târgu Mureş şi la mulţumesc medicilor de acolo. Oamenii înţeleg tot timpul greşit. Că dacă spun că sunt undeva înseamnă că e reclamă. Nu. Face parte din viaţa mea“.

Cât priveşte mesajul dur postat pe pagina sa Facebook, chiar cu o zi înainte de plecarea sa în Turcia, Botezatu ne asigură că nu are nicio legătură cu internarea sa.

„Am postat în acea seară un mesaj care nu are nicio legătură cu plecarea mea la această clinică. Eram în aeroport şi mă gândeam la tot ce se întâmplă. Se pare că postul pe care l-am pus a avut un efect asupra oamenilor simpli, cărora ţin să le mulţumesc“, a spus el.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}