Motivul pentru care Diana Matei și Cornel Palade s-au antrenat cu un sensei timp de o lună

4 octombrie, 2024

Actorul Alin Panc se aliază din nou cu bunul său prieten și coleg, Vărul Săndel, pentru o super producție: „Transilvanian Ninja”! Comedia, cu o distribuție impresionantă, în care Puya își face debutul că actor, va fi lansată pe 6 decembrie.

Transilvanian Ninja cu Alin Panc, Varul Sandel, Sandu Lungu, Diana Matei, Cornel Palade (3) JPG

Este pentru prima dată când Alin Panc a decis să investească în jur de 500.000 de euro într-o comedie în care și-a adunat toate forțele și ambiția de a face un film despre care să se vorbească mult timp de acum încolo.

Filmul este prima comedie cu karate românească ce conține scene fun de acțiune, o comedie ce tratează dorința fiecăruia dintre noi de a deveni justițiar sau supererou. Cu filmul ăsta arătăm cum există și la noi supereroi și pe care îi tratăm într-un mod fun. În „Transilvanian Ninja”; mai arătăm cum poți să îți îndeplinești visele la orice vârstă. Ne-am dus cu filmul în zona comediilor americane, cu ninja, ca stil și abordare. E o mixtură de umor pentru toate vârstele și categoriile sociale, avem un cast excepțional, care a jucat cu multă plăcere și bucurie în film și asta se simte”, mărturisește Alin Panc.

Filmul „Transilvanian Ninja” aduce în fața publicului o serie de scene memorabile. Cornel Palace și Diana Matei, alături de celelalte actrițe din distribuție s-au antrenat cu un sensei timp de o lună, iar Sandu Lungu se poate lăuda cu faptul că a bătut și a luat bătaie în „Transilvanian Ninja”.

Cornel Palade este „Bruce Lee” în comedia „Transilvanian Ninja”

Cornel Palade a fost invitat să joace în noua comedie românească produsă de Alin Panc și Vărul Săndel. Celebrul actor de comedie are un rol de instructor de karate și este extrem de comic, mai ales când își face freza și își strânge o codiță minusculă în vârful capului.

„Sunt un instructor, un țăran care a făcut karate la viața lui (râde), trăiește într-un sat din Ardeal. Mă numesc Bruce Lee. Filmul e o comedie. Vin unii la mine să îi învăț să se bată, dar nu întrunesc condițiile necesare, așa că nu mă ocup de ei. Am două fete, una dintre ele este curtată, iar a doua trăiește o poveste de dragoste cu un poștaș cu care vrea să se căsătorească. Îl urmăresc niște băieți care vor să-l bată, viața dintr-un sat românesc din zilele noastre... „Transilvanian Ninja” este o comedie foarte interesantă și cred că merită văzută, îți oferă posibilitatea să vii să te relaxezi, să te desprinzi de cele zilnice și să vezi un film românesc, cu actori faini”, spune Cornel Palade despre rolul său din „Transilvanian Ninja”.

Diana Matei a luat lecții de karate special pentru această comedie românească

Diana Matei își dorea de ceva timp să cocheteze cu actoria, dacă tot a terminat Facultatea de Teatru. „Anul ăsta am acceptat să joc într-un film, adică să joc un personaj principal într-un film, așa că o să joc în “Transilvania Ninja”, rolul unei karatiste. Am un antrenor și am luat lecții de karate, m-am pregătit cum se cuvine. I-au zis că am picioarele lungi și aș putea să dau foarte bine cu piciorul la înălțime, ca Jean-Claude Van Damme”, a spus, încântată de proiect, și binecunoscuta artistă Diana Matei.

Pentru Sandu Lungu a fost prea ușor

„Am acceptat să merg la filmări pentru că am crezut că e o gală de bătaie, dar, de fapt, mi-au adus un ursuleț, așa, mai puriu, grizonat, să mă bat cu el! Și atunci am zis: „OK! Easy money!”, a declarat și Sandu Lungu, luptătorul de rate marțiale mixte și kickboxerul român pentru care rolul din „Transilvanian Ninja” a fost floare la ureche.



Recente pe Ok! Magazine

alexia eram mario fresh jpg
Millie si Jake PNG
FotoJet Presedinti jpg
Angelina Jolie și Akala, Profimedia (2) jpg
Nicole Kidman si fiica sa Sunday Rose, Profimedia (6) jpg
George Soare și Andreea Esca jpg
Chef Joseph Hadad 2024   instagram (4) jpg
Prezentare Catalin Botezatu la Paris Fashion Week la hotelul Ritz   PR (33) JPG
Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg
Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg