Motivul pentru care fostul soţ al Lizei Minnelli a plătit un asasin ca să-l omoare pe Elton John

31 decembrie, 2021
1 elton john liza minnelli jpg jpeg

De-a lungul anilor, au existat numeroase incidente fatale în care au fost implicaţi muzicieni celebri. Cei doi rapperi Tupac Shakur şi Notorious B.I.G. şi-au pierdut viaţa în urma unor atacuri înarmate. Mai mult, anumiţi cântăreţi, precum John Lennon şi Selena Quintanilla, au pierit din cauza unor fani de-ai lor care le-au grăbit sfârşitul. Iar Marvin Gaye a fost ucis chiar de tatăl său.

Toate aceste incidente au fost cauzate de anumite conflicte finalizate în cel mai rău mod posibil sau de circumstanţe absolut regretabile – victima s-a afla la momentul nepotrivit acolo unde nu trebuia. Însă, mai există şi cazul lui Elton John, care era cât pe ce să piară doar pentru că a reuşit să-l scoată din sărite pe fostul soţ al entertainerului Liza Minnelli, David Gest.  

Conform celor relatate de NME, totul a început când David Gest şi Liza Minnelli se pregăteau de nuntă. După cum ştim şi noi, existau nişte semne de întrebare legate de orientarea sexuală a mirelui. În timp de lumea se abţinea să comenteze asemenea subiect picant, Elton a scăpat porumbelul, a spus ceva ce l-a jignit atât de tare pe cel care avea să devină partenerul de viaţă al lui Minnelli, încât acesta s-a văzut nevoit să acţioneze.

Ce a spus Elton Jonh şi l-a enervate la culme pe fostul soţ al Lizei Minnelli?

Cuvinte care au urmări

John a spus că cineva trebuie să-i găsească Lizei un soţ heterosexual.  

Gest s-a simţit cât se poate de ofensat şi şi-a dorit să-l radă pe Elton de pe suprafaţa pământului. De fapt, a mers atât de departe, în dorinţa sa de a-l reduce complet la tăcere pe muzician, încât a angajat pe cineva care să se ocupe de incredibila crimă.

David a găsit un portar de la un bar care era dispus să meargă până la capăt cu dorinţa lui Gest. Se pare că fostul soţ al Lizei l-a pus pe bodyguardul lui, Imad Handi, să-i ofere criminalului 25.000 de dolari, ca avans. Totul se întâmpla în 2002, iar Handi începuse să aibă tot mai multe emoţii cu privire la implicarea sa într-o crimă.

Imad a declarat, la un moment dat, că el a fost cel care a reuşit să-l convingă pe Gest să renunţe la gestul său extrem, în 2003. Fostul soţ al Lizei a renunţat la planul său criminal, însă nu şi-a recuperat niciodată avansul pe crima pe care o comandase.  

Cum s-a încheiat toată această poveste sinistră? Gest a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel din Londra, în 2016, iar Elton John este cât se poate de viu şi de nevătămat în prezent.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg