Motivul surprinzător pentru care Sophia Loren preferă să fie singură. Ce a spus actrița când a fost sfătuită să își micșoreze nasul

1 august, 2022
sof122 jpg

Sophia Loren este una dintre cele mai cunoscute și admirate actrițe. Totuși, frumoasa brunetă și-a surprins fanii când a dezvăluit de ce preferă adesea să fie singură.

Într-un episod al programului BBC Talking Pictures, telespectatorii au putut arunca un ochi asupra vieții celebrei actrițe. Au fost descoperite și o selecție de interviuri. Sophia a vorbit despre viața, cariera și relațiile ei. Într-unul, vedeta a făcut mărturisiri și despre Marilyn Monroe. 

Ea a vorbit sincer despre moartea prematură a colegei sale, în timp ce era intervievată la emisiunea Pebble Mill în 1979. 

Reflectând la moartea lui Marilyn, Sophia a spus: „Nu am întâlnit-o niciodată pe Marilyn, dar am crezut că a murit pentru că nu mai putea suporta să fie singură.  Cred că nu avea prieteni și cred că s-a sinucis - nu pentru că îmbătrânise, deoarece atunci când s-a sinucis avea aproximativ 36 de ani. 

Era foarte tânără”, a adăugat Sophia. „Am crezut că nu mai suportă să fie singură , că nu avea prieteni cu care să vorbească” .

sof123 jpg

Marilyn a murit din cauza unei supradoze de barbiturice în 1962, la casa ei din Brentwood, California. 

Actrița a fost descoperită cu fața în jos, pe pat, cu un telefon în mână, înconjurată de sticle goale de pastile care îi fuseseră prescrise pentru depresie. 

În urma unei investigații, poliția a concluzionat că moartea ei a fost „cauzată de o supradoză de medicamente

„Nu avea pe cineva în fața cui să-și elibereze sufletul de poverile pe care poate le avea – nu știu”, a adăugat Sophie.

În timpul aceluiași interviu, Sophia a fost întrebată despre diferența dintre singurătate și alegerea de a fi singur.

„Marilyn s-a însingurat, dar mie îmi place să fiu, uneori, singură, pentru că îmi place să vorbesc singură și să mă întreb ce vreau de la viață”. 

Sophia, acum în vârstă de 87 de ani, a fost citată anterior spunând că „singuratatea este filtrul sufletului meu ”  , iar timpul singur o „întinerire”. 

Diva a făcut mărturisiri și  despre criticile primite de la cameramanii care i-au considerat nasul prea lung.

„Au fost atât de mulți cameramani”, a început ea. „Au spus că nasul meu pare prea lung și că nu l-au putut cuprinde. Așa că atunci când soțul meu mi-a spus că poate ar trebui să-mi scurtez nasul puțin, am spus: „Nu, nu cred”.

Actrița a explicat că este încrezătoare în imaginea ei și i-a spus soțului ei: „Aș vrea să rămână așa,  pentru că îmi place felul în care arăt, cred că trebuie să schimb cameramanii , atunci poate am o șansă în filme. Nu am complexe în privința nasului meu, așa că nu am făcut nicio schimbare și iată-mă cu nasul meu... Nas lung, dar…”.Recente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG