Motopompa de apă, un aliat eficient în propria curte

18 martie, 2022
1 motopompa jpg jpeg

 Odată cu venirea primăverii, probabil  ţi-ai reluat deja treburile în interiorul curţii. Munca în jurul casei este o activitate zilnică pentru majoritatea gospodarilor şi este nevoie de o mulţime de unelte pentru a păstra totul aşa cum trebuie. De asemenea, dacă anul acesta ţi-ai propus să ai grijă de grădina ta mult mai atent, dar şi să îţi uşurezi semnificativ efortul, vei avea nevoie de o motopomă.

Probabil ai mai avut momente când te-ai gândit că ai vrea să îţi cumperi o motopompă pentru apă, însă ai renunţat din simplul fapt că nu ştiai dacă chiar vei avea nevoie de ea. Ei bine, chiar dacă poate însemna un cost semnificativ, achiziţionarea uneia are numai beneficii, fiind un echipament extrem de util pentru gospodarii de astăzi şi cu siguranţă vor fi numeroase momente în care o vei folosi. Există numeroase variante dintre care poţi alege, mai ales pe site-ul celor de la Hornbach.ro şi cu siguranţă există ceva cu care te vei putea încadra în bugetul alocat.

Utilizare unei motopompe de apă poate fi un ajutor mare pentru cei care deţin livezi, ogoare de culturi întregi unde şi-au plantat roadele anuale sau chiar pentru cei cu podgorii. Poate că şi tu ai o grădină, nu la fel de mare ca un ogor, însă cu ajutorul unei motopompe îţi poţi întreţine cultura de plante şi în cele mai secetoase veri. O poţi folosi atât cu apă curată, cât şi cu apă semi-murdară, va funcţiona la fel de bine. De asemenea, aceasta se poate folosi şi pentru a îţi uda gazonul, astfel îl vei putea păstra verde şi frumos o perioadă lungă. 

Spre deosebire de alte echipamente pentru grădină, o motopompă se poate întreţine uşor şi nu vei avea grija ei prea mult. Datorită faptului că acestea vin cu un număr redus de piese, munca ta va fi scăzută.

Folosirea în cazul unui surplus de apă sau a unui deficit

Utilizarea uneia poate consta şi în faptul că  poţi suplini un deficit de apă. Mai exact, vei putea alimenta  direct din lacuri, râuri şi poate, în cazul în care este nevoie, să o transporţi prin conducte pe distanţe mai lungi, pentru a umple rezervoarele. De asemenea, dacă te confrunţi cu un surplus de apă, fie de la ploi în exces, fie din alt motiv, apa se poate drena cu aceasta.

Au o durabilitate mare

Pentru a beneficia pe o perioadă mai lungă de motopompa ta, ai nevoie de una care este fabricată din oţel. Cele realizate din oţel sunt mai puternice şi mult mai durabile. O recomandare ar fi să optezi pentru o motopompă centrifugală pentru apă, fiind mult mai eficiente.

Achiziţionarea unei motopompe va face o schimbare în curtea ta şi vei fi bucuros că ai ales să iei această decizie.

Sursa foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg