Mr. Bean va deveni tată pentru a treia oară, la 62 de ani. Uite cine este mama copilului său!

13 noiembrie, 2017
GettyImages 665938420 jpeg

Rowan Atkinson, celebrul actor care îl interpretează pe Mr. Bean în seria cu acelaşi nume, va deveni dtată pentru a treia oară. Potrivit presei străine, actorul în vârstă de 62 de ani şi iubita sa de 33 de ani, Louise Ford, urmează să aibă primul lor copil.

image

Rowan ar deveni  tată la o vârstă destul de înaintată, alăturându-se astfel unor personalităţi de la Hollywood care au făcut copii la peste 60 de ani. Mr. Bean mai are doi copii din căsătoria anterioară cu make-up artistul Sunetra Sastry de care a divorţat în 2015. Este vorba de o fiică în vârstă de 22 de ani, Lily, şi un fiu în vârstă de 24 de ani, Benjamin. Zvonurile au apărut imediat după ce iubita mai tânără a actorului, Louise, a fost surprinsă cu burtă de gravidă în timp ce făcea cumpărături într-un magazin din Londra, duminică.

Rowan Atkinson şi iubita cu 29 de ani mai tânără, Louise Ford.

Un apropiat al cuplului chiar a vorbit depsre sarcină, deşi reprezentanţii celor doi actori nu au confirmat zvonurile până în prezent: "Rowan şi Louise sunt foarte fericiţi şi abia aşteaptă venirea pe lume a copilului. Este un moment minunat pentru amândoi". Cei doi au o relaţie de 3 ani şi acum aşteaptă primul lor copil, care, conform The Mirror, se va naşte peste câteva săptămâni. Louise este actriţa care interpretează rolul Ducesei de Cambridge, Kate Middleton în comedia "The Windsors", difuzată pe Channel 4 şi este cu 29 de ani mai mică decât celebrul interpret al lui Mr. Bean.

Foto: Getty Images, Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg