Mugur Mihăescu - familist convins, Radu Pietreanu - burlac declarat. Viaţa amoroasă a lui Costel din "Vacanţa mare"

6 ianuarie, 2021
5 radu pietreanu si mugur mihaescu 2 jpg jpeg

Sunt prieteni, dar şi parteneri de scenă de mulţi ani de zile. Totuşi, vieţile lor personale nu seamănă deloc. Mugur Mihăescu e familist convins, iar Radu Pietreanu a trecut prin mai multe despărţiri, printr-un divorţ. 

În urmă cu peste 10 ani de zile, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu erau la TV, cu proiectul lor de mare succes, cu "Vacanţa Mare". Leana şi Costel erau personajele care îi amuzau pe români. Pe lângă cei doi, şi alţi actori erau implicaţi în proiect, mulţi dintre ei şi-au continuat cariera în actorie, alţii au pornit pe noi drumuri. Cu toate acestea, Mugur Mihăiescu şi Radu Pietreanu, chiar dacă show-ul lor nu mai e difuzat la TV, au rămas împreună, au chiar şi o firmă, sunt colegi şi prieteni. 

3 radu pietreanu si mugur mihaescu jpg jpeg

Dincolo de scenă, dincolo de viaţa profesională, vieţile celor doi nu seamănă deloc. Mugur Mihăescu este căsătorit de peste 20 de ani cu aceeaşi femeie, cu Rodica, cea care i-a dăruit o fiica care momentan locuieşte în Marea Britanie. În cazul lui Radu Pietreanu, lucrurile stau diferit. Actorul a trecut şi printr-un divorţ, a luat diferite decizii doar pentru fericirea lui. 

În anul 2009, după o căsnicie de aproximativ 10 ani. Radu Pietreanu a divorţat de soţia Roxana. Cu ea a avut o relaţie stabilă, ba chiar a fost de acord ca aceasta să păstreze numele după separare. Nu au avut loc discuţii între ei, certuri, au divorţat de comun acord, fără neînţelegeri. Imediat după pronunţarea divorţului, Radu Pietreanu a făcut o cucerire. 

Femeia care îl făcea fericit pe Radu Pietreanu după divorţ era Lavinia. Multe zvonuri au apărut atunci, spuneau că ea ar fi fost cea care l-ar fi despărţit pe actor de soţie. Această relaţie nu a durat prea mult, căci în 2011 Radu Pietreanu anunţa că este burlac: "Eu sunt un bărbat liber, necăsătorit, pot să umblu cu câte femei vreau", spunea el pentru click.ro. 

Actorul nu a oferit însă de-a lungul anilor prea multe declaraţii despre viaţa personală, nu a apărut nici în emisiuni televizate, a fost foarte discret şi concentrat asupra vieţii profesioale. Cu toate acestea, în 2016, Radu Pietreanu a fost surprins în compania unei blonde superbe. 

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Radu Pietreanu în 2016 la un hipermarket din Capitală, alături de noua lui parteneră. Scenele s-au desfăşurat ca într-o familie normală: au cumpărat, au cărat plasele la portbagaj, apoi Costel a trimis-o pe blondină “să parcheze” coşul de cumpărături.

2 radu pietreanu si iubita 2016 2 jpg jpeg

Relaţia cu blonda subţirică nu a fost una ieşită din tipare pentru Pietreanu, ţinând cont că fosta lui iubită, Lavinia, era cu 20 de ani mai tânără decât el.

Foto: Facebook, ClickRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg