Mugur Mihăescu revine la TV! Despre ce proiect este vorba şi la ce post de televiziune apare

28 decembrie, 2020
1 mugur mihaescu la tv jpg jpeg

Mugur Mihăescu (53 de ani) va putea fi văzut în noaptea dintre ani la TVR 1, în show-ul "Revelion la mine acas’, pe 31 decembrie, de la ora 23.00.

Click! a stat de vorba cu actorul care anul acesta a făcut show la "Masked Singer România", de la Pro Tv, şi a aflat noutăţi care pot fi şocante pentru fanii grupului umoristic "Vacanţa Mare". Ne vom lua adio de la celebrele personaje Leana, Costel şi Garcea, pentru că Mugur Mihăescu doreşte acum să-l descoperim cu totul altfel. 

Se mai aude că faceţi Revelion la mine acas', la TVR1. De la cine a venit ideea?

Propunerea a venit de la TVR

Tu şi Radu Pietreanu vă aşteptaţi la o aşa propunere?

Sincer, oarecum m-am aşteptat, de când am fost la "Masked Singer", de când am avut producţiile din mediul online era de aşteptat că lumea va dori din nou să mă convoace. N-am decât să fiu măgulit pentru că lumea ne vrea din nou, sincer. Măcar umorul ne-a mai rămas, vai de steaua noastră.

Ne poţi spune ceva despre acest program?

Nu e nimic secret. E un program exact cum ne-am dorit să nu ne detaşăm faţă de ceilalţi. Adică faţă de public. Să nu creadă cumva că noi suntem altfel faţă de ei. Adică ce fac ei acasă, aşa vom petrece şi noi. O să fie Radu Pietreanu, Dan Bittman, George Tănase, Susana şi Daciana Vlad de la Maramureş, pe care le-am cunoscut în mediul virtual şi le-am convins să ne cunoaştem şi în mediul real. Îmi era drag de ele cum cântă şi cât sunt de joviale şi frumoase. Şi am zis să chem o mână de prieteni, cât ne permite comitetul de situaţii de urgenţă. Şi să fac exact ce face toată lumea acasă, să stăm, să petrecem şi să încercăm să uităm, că ne-am săturat.

Citeşte continuarea interviului pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg