Mulţi îl ştiu pe Jeremy Clarkson de la Top Gear, dar uite cine este noua lui iubită!

21 martie, 2017
Top Gear Festival Sydney jpeg

Relaţia lor a ieşit la iveală luna trecută, după ce perechea a plecat într-o vacanţă romantică în Barbados. Pe el îl cunoaştem de la Top Gear, dar nimeni nu ştia că are o nouă iubită. Ei bine, despre prezentatorul TV Jeremy Clarkson este vorba, care la 56 de ani se iubeşte cu un model cu 10 ani mai tânăr.

Jeremy Clarkson şi Lisa Hogan.

Noul cuplu şi-a făcut prima apariţie publică împreună la Gala Roundhouse în Londra, joi seara. Prezentatorul şi femeia misterioasă au părut foarte apropiaţi şi chiar s-au fotografiat împreună. Evenimentul a fost organizat de soţia rockerului Rolling Stones, Ronnie Wood, Sally, iar Jeremy ar fi prezentat-o pe blondă sub titulatura de "iubită".

Noua achiziţie a gaznei Top Gear se numeşte Lisa Hogan şi are 46 de ani. Lisa este model şi a jucat chiar şi în filmul "Fierce Creatures" ( 1997). Se pare că cei doi iau această relaţie foarte în serios, căci Hogan a declarat pentru Sunday Mirror: "Sunt foarte fericită. El este uimitor. "

Lisa este cunoscută şi datorită căsătoriei sale cu un playboy milionar foarte cheltuitor şi excentric - Baron Bonkers, de care a divorţat în 2005.  Acum ea îşi petrece timpul în compania noului iubit, celebrul Jeremy Clarkson, care a divorţat şi el de soţia Frances, după 21 de ani de căsătorie, în 2014.

Foto: Getty Images, SplashRecente pe Ok! Magazine

berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg