Musty a fost eliminat de la "Surviivor România 2021". Fratele lui Kamara a făcut primele declaraţii: "Am simţit chestia asta"

8 martie, 2021
4 musty eliminat de la survivor 3 jpg jpeg

Competi┼úia a luat sf├ór┼čit pentru el, se ├«ntoarce ├«n Rom├ónia la familie, la copii!

Musty a fost nominalizat pentru eliminare la "Survivor Rom├ónia 2021". Nu e prima oar─â c├ónd se ├«nt├ómpl─â asta, colegii de echip─â l-au propus de mai multe ori, de ceva timp ├«┼či doreau s─â ├«l scoat─â din echip─â. Iat─â c─â de data aceasta a fost nominalizat ┼či eliminat. 

A p─âr─âsit competi┼úai ┼či a f─âcut primele declara┼úii. E mul┼úumit de activitatea lui ├«n concurs ┼či e fericit c─â ├«n cur├ónd o s─â ├«i vad─â pe cei dragi.

ÔÇ×Azi diminea┼ú─â cu colegii mei am terminat un proiect pe care ├«l aveam de la ├«nceput, o plut─â, pentru ca aveam nevoie de mai mult─â hran─â. Am sim┼úit chestia asta, zilele astea aveam ├«n cap c─â se va ├«nt├ómpla. Am emo┼úii, dar nici prea multe.

├Ämi este dor de proiectele mele, de copiii mei, de familia mea. Mi-a pl─âcut foarte mult aventura asta. M─â duc cu capul foarte sus ┼či sunt m├óndru de chestiile pe care le-am f─âcut pentru colegii mei ┼či pentru mine. Sunt m├óndru de multe lucruri pe care le-am tr─âit aici la SurvivorÔÇŁ, a spus Musty la Kanal D.

musty eliminat de la survivor 1 jpg jpeg

Kamara, dezv─âluiri nea┼čteptate despre fratele lui. Musty de la Survivor Rom├ónia are trei copii cu trei femei

De profesie inginer de sunet, Musty Camara are 39 de ani ┼či are o poveste de via┼ú─â impresionant─â. Cu o copil─ârie ┼či o adolescen┼ú─â tr─âite ├«n mai multe ┼ú─âri, dup─â moartea tat─âlui s─âu, survenit─â c├ónd el avea doar 2 ani, e un spirit liber ┼či ne├«nfricat. La doar 15 ani a plecat de acas─â, ca s─â studieze ┼či s─â munceasc─â, a f─âcut naveta ├«ntre Fran┼úa ┼či Coasta de Filde┼č, stabilindu-se c├ó┼úiva ani mai t├órziu ├«n Tenerife. Din 2015 tr─âie┼čte ├«n Rom├ónia. Are trei copii!

Kamara (44 de ani), fratele mai mare cu 5 ani, a povestit ├«ns─â mai multe despre Musty, cum era ├«n copil─ârie ┼či ce n─âzb├ótii f─âcea. ÔÇťEl de mic era ├«ntreprinz─âtor, a ├«nceput s─â mearg─â la 7 luni, at├ót de precipitat a fost. Avea 2 ani, eu 7, c├ónd am trecut printr-o ├«nt├ómplare, eram acas─â, ├«n buc─ât─ârie, mama era ├«n spital, internat─â cu ocluzie intestinal─â dup─â ce a n─âscut-o pe sora noastr─â. La un moment dat am auzit pe cineva strig├ónd la geam numele lui Musty. ┼×i m-am dus ├«n sufragerie, st─âteam la etajul 6 ├«n Drumul Taberei ┼či l-am v─âzut pe pervazul geamului, se suise pe canapea ┼či apoi pe geam. ┼×i era acolo, la etajul 6, se uita ├«n jos. ├Äl strig─â cineva ┼či el s-a dus s─â se uite. ┼×i c├ónd l-am v─âzut nu mi-a venit s─â cred, m-am dus ├«nceti┼čor pe la spate s─â-l prind. L-am tras, am c─âzut cu el pe canapea ┼či de atunci am b─âtut toate geamurile ├«n cuieÔÇŁ, a povestit Kamara.

Foto: Kanal DRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg