N-a luat cu el în mormânt cel mai întunecat secret al său! Sean Connery, susţinător al violenţei domestice: „E OK să baţi femeile. Cel mai bine le loveşti cu palmele, nu cu pumnii”

7 noiembrie, 2020
1 el jpg jpeg

Legendarul actor s-a stins din viaţă la 90 de ani, pe 31 octombrie, însă n-a luat cu el în mormânt declaraţiile scandaloase pe care le-a făcut la adresa femeilor.

În cadrul unui interviu oferit celor de la Playboy în 1965, Sean Connery a fost surprinzător de sincer şi de misogin: „Nu găsesc nimic în neregulă în a bate o femeie. Doar că nu recomand să le loveşti ca şi cum ai lovi un bărbat. O lovitură cu mâna desfăcută e absolut justificată dacă alternativele au fost epuizate şi nu mai ai ce avertismente să dai. Dacă femeia devine o nenorocită sau isterică, nu ezit să-i dau una.”

profimedia 0566600080 jpg jpeg

După asemenea declaraţii controversate, actorul nu şi-a schimbat punctul de vedere. Dimpotrivă, în cadrul unui interviu oferit Barbarei Walters, în 1987, a susţinut aceleaşi inepţii: „Nu m-am răzgândit... Dacă ai încercat orice altceva şi femeia insistă cu anumite chestii – iar femeile se pricep de minune la aşa ceva – n-ai încotro. Femeile vor să aibă ultimul cuvânt şi tu le oferi şansa de-a avea ultimul cuvânt, dar ele nu şi nu, o ţin pe-a lor şi tot nu sunt mulţumite. Ei bine, te provoacă şi, provocat, e absolut OK să le loveşti.”

Declaraţii incendiare

După alţi 6 ani, a revenit asupra spinosului subiect, în Vanity Fair, şi a susţinut că i-au fost scoase din context toate declaraţiile lui: „Tot ce spuneam şi eu e că lovirea unei femei nu e cel mai urât lucru pe care-l poţi face. E mult mai rău să afectezi pe cineva la nivel psihologic decât fizic, să-l aduci în starea în care să nu se mai suporte. Câteodată ai de-a face cu femei care merg prea departe. Asta e tot ce-şi doresc, o cer, vor o confruntare absolută, aceste femei îşi doresc să fie plesnite.”

profimedia 0566600083 jpg jpeg

A revenit la sentimente mai pasnice abia în 2006: „Ceea ce cred eu e că nicio formă de violenţă asupra femeii nu e justificată. În nicio circumstanţă. Punct!”, a declarat pentru Times of London. Însă prima lui soţie, Diane Cilento, l-a contrazis.

În autobiografia primei doamne Connery, My Nine Lives, aceasta a susţinut că Sean a abuzat-o fizic pe durata mariajului lor, care a durat din 1962 până în 1973. Actorul a negat acuzaţiile.

profimedia 0566600092 jpg jpeg

Sean Connery a murit la 90 de ani, liniştit, în patul său, în timp ce dormea.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg