N-au dansat decât o vară! Sexy-asistentele şi drumul de la celebritate la anonimat FOTO

22 iulie, 2019
17 marina dina7 jpg jpeg

Îşi etalau nurii în cluburile de noapte sau în revistele pentru bărbaţi, schimbau atmosfera când apăreau şi atrăgeau privirile ca un magnet. Erau sexy, asistente, nu aveau griji, nu duceau lipsă de bani. Celebritatea lor s-a frânt însă într-o zi, iar fetele de oraş au migrat către alte roluri. Iată ce fac astăzi!

Andreea Spătaru

A fost asistentă la Neatza cu Răzvan şi Dani, era nelipsită de prezentările de modă şi evenimentele mondene. Poveştile amoroase pe care le trăia ţineau prima pagina a ziarelor, dintre care cea mai controversată rămâne cu cea cu Ion Boschet, dar, la un momendat dat, peste viaţa ei s-a aşternut liniştea. Andreea a decis să se depărteze de reflectoare după căsătoria cu Sorin Marica.

3 andreea spataru3 jpg jpeg

Acum, fosta asistentă are doi copii, o fetiţă de 10 ani şi un băiat de un an, şi nu resimte lipsa celebrităţii, pentru că rolul de mamă a acaparat-o total.

 

Marina Dina

 

Marina Dina era blonda bună din emisiunea lui Mihai Morar. Trăia intens, iubea la fel, făcea furori în revista cu iepuraşi. Băieţii de oraş o plăceau, dar ea jongla, nu alegea. S-a amorezat de Alin Cocoş, dar idila s-a stins brusc. În 2010 a renunţat la televiziune, a ales să studieze la Milano, dar nu s-a împăcat cu viaţa de acolo şi a revenit în ţară.

Când l-a întâlnit pe Radu Morar, în viaţa Marinei s-a produs o schimbare. A început să îşi dorească copii, a urmat nenumărate tratamente, dar într-o zi minunea s-a întâmplat. Marina a depăşit o mare cumpănă atunci când a născut, dar totul s-a terminat cu bine.

“Fetiţa mea s-a născut la 35 de săptămâni şi cântărea doar 1,890 kg, aşa că am putut s-o ţin în braţe abia după trei săptămâni petrecute în spital (cele mai lungi trei săptămâni din viaţa mea). Această fetiţă micuţă mi-a dat atâta putere. P.S: băiatul meu cântărea 2,840 kg când s-a născut. Aş fi putut să plec cu el acasă mai devreme, însă am decis să rămân în spital şi să aştept ca amândoi să fie sănătoşi”, spunea blonda.

5 marina dina jpg jpeg

Astazi, Marina Dina îşi petrece timpul cu gemenii ei, care acum au doi ani,şi soţul său, călătoreşte, iar mirajul televiziunii nu îi mai dă târcoale.

Rodica Miron

A venit de la Chişinău, dar a cunoscut succesul în România, asta după ce a apărut în Playboy şi a încercat scaunul de asistentă de la Răi da buni. După trei ani petrecuţi în platoul lui Moral, blonda a vrut mai mult, aşa că a plecat în Dubai.

10 rodica miron5 jpg jpeg

Rodica duce astăzi o viaţă de huzur în Emirate, are un atelier de haine şi un iubit englez care a ajutat-o să pună afacerea pe picioare. Nu a primit inelul sau o cerere în căsătorie, dar nu e niciodată timpul trecut.

Iulia Frăţilă

Iulia Frăţilă a ajuns în televiziune după ce a câştigat un concurs de Miss. Avea un zâmbet fermecător, carismă, aşa că a trecut rapid de la statutul de asistentă la cel de prezentatoare. După ce îşi face ucenicia la Soti Neptun, blonda devine asistenta lui Florin Călinescu la emisiunea Te uiţi şi câştigi. Ulterior, prezintă Roata norocului cu Mihai Călin. Urmează alte producţii care o împrietenesc cu succesul Matinalul estival, 11 pentru România.

14 iulia acum jpg jpeg

În 2008, un diagnostic crunt, mastoză fribrochistică, o face să îşi reconsidere priorităţile.Pune asta pe seama stilului stresant pe care îl duce şi preferă să se piardă în necunoscut. Iulia se căsătoreşte şi alege să plece în America cu soţul său, unde începe o nouă viaţă. În prezent, lucrează în Texas, la un centru destinat copiilor cu autism, şi este mama unei fetiţe.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg