N-o să-ţi vină să crezi cu cine va petrece Crăciunul Tom Cruise!

22 decembrie, 2014
tom cruisesisurirtr350xk jpeg

Asta da surpriză din partea celebrului actor! Din anul 2012 este un bărbat liber, însă după despărţirea de Katie Holmes, Tom Cruise nu s-a mai implicat în nicio altă relaţie amoroasă, deşi domnişoarele roiesc în jurul lui.

Asta da surpriză din partea celebrului actor! Din anul 2012 este un bărbat liber, însă după despărţirea de Katie Holmes, Tom Cruise nu s-a mai implicat în nicio altă relaţie amoroasă, deşi domnişoarele roiesc în jurul lui. În tot acest timp, Tom s-a dedicat actoriei şi meseriei de părinte, fiind destul de prezent în viaţa fiicei sale, Suri.

Acesta este şi motivul pentru care sărbătorile de iarnă le va petrece alături de fiica sa, dar şi de fosta sa soţie, Katie Holmes. Se pare că actriţa în vârstă de 36 de ani l-a invitat pe Tom Cruise să petreacă ziua de Crăciun împreună pentru a-I oferi fiicei lor o sărbătoare perfectă, iar acesta a acceptat fără întârziere.

"Katie vrea să petreacă ziua de Crăciun cu familia ei, dar Suri este pe primul loc în viaţa ei şi este dispusă să facă orice îi stă în putere pentru ca Suri să fie fericită", a declarat o sursă citată de The Sun.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în 2012, după o căsnicie de şase ani. În urma divorţului, custodia fiicei lor a primit-o actriţa americană.

image


Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg