N-o să-ţi vină să crezi în ce ţări s-au născut aceste vedete de la Hollywood!

30 decembrie, 2016
HOMMAGE A KEANU REEVES   41EME FESTIVAL DE DEAUVILLE 2015 jpeg

S-au născut în cele mai îndepărtate colţurile ale lumii, însă au muncit din greu pentru a ajunge cât mai aproape de Los Angeles pentru a-şi vedea împlinit visul de a deveni celebri. Haideţi să vedem unde s-au

S-au născut în cele mai îndepărtate colţurile ale lumii, însă au muncit din greu pentru a ajunge cât mai aproape de Los Angeles pentru a-şi vedea împlinit visul de a deveni celebri. Haideţi să vedem unde s-au născut, de fapt, cele mai cunoscute vedete de la Hollywood!

Amy Adams - Italia

image

Cine ar fi crezut că frumoasa roşcată este originară din Italia? În cazul lui Amy a fost nevoie de ceva mai mult decât ambiţie pentru a ajunge în cetatea filmului. Cu toate acestea, sprijinul familiei şi talentul ei în domeniul cinematografic a adus-o cât mai aproape de visul său.

Emma Watson - Franţa

image

Oricine ar miza pe faptul că Emma Watson este o britanică autentică, însă adevărul este departe de această afirmaţie. Talentata actriţă s-a născut în Paris, Franţa, însă la vârsta de cinci ani a părăsit această ţară. Într-un interviu acordat unei reviste americane, Emma declara că singurul său regret este că nu vorbeşte franceza fluent.

Rihanna - Barbados

image

Nu ştiu dacă pentru toată lumea este o surpriză că Riri este născută în Barbados, dar cu siguranţă este un detaliu destul de interesant despre controversata cântăreaţă.

Nicole Kidman şi Keith Urban

image

Keith este originar din Noua Zeelandă, pe când Nicole s-a născut în Australia. Un cuplu destul de exotic, nu credeţi?

Charlize Theron - Africa de Sud

image

În cazul lui Charlize chiar nu cred că mai e o surpriză, însă nu aveam cum s-o ratăm în acest top tocmai pe această frumuseţe blondină.

Lupita Nyong`o - Mexic

image

Lupita s-a născut în Mexic, însă a fost crescută în Kenya. La vârsta adolescenţei, Lupita s-a mutat în Statele Unite ale Americii pentru a merge la liceul Hampshire College.

Nina Dobrev - Bulgaria

image

Nu cred că avea nimeni vreun dubiu că Nina nu s-a născut în SUA, având în vedere numele actriţei.

Keanu Reeves - Liban

image

S-a născut la Beirut, Liban, însă a locuit de-a lungul vieţii sale în mai multe ţări, pe mai multe continente. A trăit o perioadă în Sydney (Australia), Toronto (Canada), şi în New York.

Mila Kunis - Ucraina

image

Partenera lui Ashton Kutcher s-a născut în localitatea Cernăuţi/Chernivtsi din Ucraina, însă de la vârsta de şapte ani ea şi familia ei s-au mutat în Los Angeles. Când a ajuns în Los Angeles, Mila nu ştia nicio boabă de engleză şi a trebuit să urmeze cursuri intensive de engleză. Pentru a-şi perfecţiona dicţia în limba engleză, Mila a făcut şi o şcoală de actorie, ceea ce a propulsat-o mai târziu în rândul celebrităţilor de la Hollywood.

Natalie Portman - Israel

image

S-a născut în Ierusalim, Israel, însă familia sa s-au mutat după naşterea lui Natalie în New York. În prezent, Natalie se bucură de dublă cetăţenie: americană şi israeliană.Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson