Nadia Comăneci aniversează 25 de ani de căsătorie. Cum arăta gimnasta în 1996, la nunta ei cu Bart Conner?

26 aprilie, 2021
1 161451673 10219361871737733 7331985706104832463 o jpg jpeg

“Aniversare fericită de 25 de ani de mariaj, Nadia Comăneci, din partea celui mai norocos bărbat din lume!”. Este mesajul postat pe social media de soţul Zeiţei de la Montreal, Bart Conner, la rândul său fost gimnast în echipa Americii, acum în vârstă de 63 de ani.

Nadia noastră, în vârstă de 59 de ani, i-a spus Da acestuia în urmă cu 25 de ani, pe 26 aprilie 1996, petrecerea de nuntă având loc o zi mai târziu, iar ceremonia care avea loc la Bucureşti fiind difuzată în direct la televizor. A fost o nuntă-eveniment, cu atât mai mult cu cât era cea a Zeiţei reîntoarse acasă după celebra ei fugă din anul 1989.

2 nadia si bart jpg jpeg

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt”, a povestit Nadia în autobiografia ei, Scrisori către o tânără gimnastă. După nuntă, Bart a glumit că el va fi cunoscut drept Domnul Nadia Comăneci.

2 nunta fb jpg jpeg

Ceremonia religioasă de acum 25 de ani a avut loc la mânăstirea Caşin, iar petrecerea la Palatul Snagov, iar la nunta celor doi au luat parte nu mai puţin de 700 de oaspeţi, naşi fiind cuplul Dana şi Adrian Năstase.

25 de ani mai târziu, îi găsim la fel de îndrăgostiţi şi la fel de pasionaţi de munca lor la şcoala de gimnastică din Oklahoma, acolo unde locuiesc şi-n prezent, dar nu în doi, ci într-un tablou completat de fiul lor, Dylan Paul, venit pe lume pe 3 iunie 2006. La cei 14 ani ai săi, adolescentul a fost atras, la rândul lui, de gimnastica artistică, domeniu în care performează deja, sub supravegherea părinţilor lui.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg