Nadia Comăneci: „Este un şoc pentru întreaga gimnastică mondială!“

27 octombrie, 2015
Nadia Comaneci jpeg

Este reacţia fostei gimnaste vizavi de eşecul echipei naţionale a României de-a obţine, la Glasgow, calificarea pentru Olimpiada de la Rio.

image

Nadia Comăneci este în stare de şoc. În ciuda eforturilor ei de a le sprijini moral pe fetele din lotul naţional de gimnastică, acestea au reuşit contraperformanţa de-a nu se clasa între primele opt naţiuni la Campionatele Mondiale de la Glasgow, din Scoţia. Adică, au ratat calificarea directă pentru Olimpiada de anul viitor de la Rio de Janeiro, din Brazilia. O premieră în ultimii 40 de ani de ani de supremaţie mondială.

image

Cum era de aşteptat, Nadia Comăneci se simte total dezamăgită de evoluţia gimnastelor din România.

„Este un şoc. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Dar este un şoc nu doar pentru noi, ci pentru întreaga gimnastică mondială care nu concepea ca echipa României să nu fie în primele opt naţiuni. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Am stat de vorbă cu fetele. Aproape că şi mie îmi venea să plâng alături de ele”, a declarat Nadia Comăneci.

image

Reacţiile din lumea gimnasticii au fost însă mult mai dure, diplomaţia Nadiei Comăneci nefiind stilul abordat de alte nume grele din acest sport.

Titi Mogoş, omul care a stat alături de acest sport din anii `70 până recent, crede că acest dezastru nu se va opri aici. „E doar începutul declinului. Larisa Iordache a fost atât de înflorită şi de ridicată în slăvi şi tată că s-a dezumflat ca un balon. Pe câţiva dintre antrenorii actuali i-am avut ”în curte” la Dinamo şi le-am făcut vânt”, a precizat Mogoş pentru Spynews.ro. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg