Nadia Comăneci, superbă la aproape 57 de ani! Iată cât de bine arată în continuare fosta gimnastă

23 octombrie, 2018
1 33020766 953192564858659 3975437203944767488 n jpg jpeg

Peste trei săptămâni, Nadia Comăneci, una dintre cele mai mari sportive pe care le-a dat România, împlineşte 57 de ani.

Născută la Oneşti, Nadia Comăneci a luat prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice, în anul 1976, la Montreal, fiind considerată mult timp cea mai bună gimnastă din lume. Ea a câştigat, de-a lungul timpului, cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice şi a fost primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

image

Nadia Comăneci s-a retras din activitate în anul 1980, iar în 1994 s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner. Căsătoria a avut loc doi ani mai târziu, în România, chiar dată sportive părăsise ţara noastră în anul 1989.

În urmă cu două zile, fosta mare gimnastă a transmis, prin intermediul paginii de Facebook, un mesaj trist pentru Ilie Balaci: „O mare legendă s-a stins din viaţă. Unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului românesc! Odihneşte-te în pace, Ilie Balaci“.

image

Recent, Nadia Comăneci a fost protagonista unei şedinţe foto inedite. Ea a îmbrăcat mai multe haine neoetnice, create special pentru ea. Şedinţa foto a avut loc într-un cadru de poveste, la Grădina Vlahiia din Snagov.

„Este primul shooting pe care îl fac cu haine tradiţionale stilizate. Eu purtam ie şi când eram mititică şi ştiu foarte bine cât de important este tradiţia în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine şi abia aştept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa, unul dintre ele fiind chiar New York Fashion Week. Ţinutele cu influenţe tradiţionale româneşti mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colţ al lumii m-aş afla“, a spus Nadia Comăneci.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg