Nadine Voindrouh a dat Franța pe Statele Unite. „Și azi, la 46 de ani, am visuri mărețe”

17 noiembrie, 2023

După ce și-a dat BAC-ul la 44 de ani și apoi și-a continuat studiile în Franța, acum e de neoprit. Și, după mulți ani, a ajuns din nou în America.

Nadine își continuă și acum școlarizarea. FOTO: Facebook
Nadine își continuă și acum școlarizarea. FOTO: Facebook

Nadine Voindrouh e un om complet diferit astăzi față de cel pe care-l știți din showbiz. Desigur, e la fel de veselă și exuberantă, dar la mare distanță de vreumurile în care cânta, dansa și prezenta programe de televiziune, a deprins o profunzime a lucrurilor pe care fanii care-i urmăresc activitatea în social media o salută cu admirație.

Căci, din momentul în care a devenit soție și mamă, Nadine Voindrouh a găsit bucurie în lucrurile pe care în tinerețe le cam evita: școala, studiul aprofundat și tot ce ține de cunoașterea omului și a lumii. De altfel, mulți au fost surprinși să afle că Nadine nu avea nici bacalaureatul luat când făcea audiențe pe TV. Dar și mai surprinși au fost atunci când, la 40 de ani, s-a reîntors la școală și, la 44, și-a luat bacalaureatul.

Încă din 2021, ea ne anunța că „am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science)- sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei.”

Între timp, însă, am văzut-o trăind în Franța, unde și-a continuat studiile și i-a oferit fiului său, Noah (13), un mediu sănătos și liniștit de dezvoltare. Surpriza face ca, zilele trecute să aflăm că Nadine Voindrough a ajuns acum în Statele Unite. „Am intrat în a doua lună de școală în Los Angeles, CA. Am venit pentru ore de laborator și practică!”.

Nadine a ajuns din nou peste Ocean. FOTO: Facebook
Nadine a ajuns din nou peste Ocean. FOTO: Facebook

Momentul a prilejuit o nouă confesiune din partea ei: „Când am intrat la aproape 40 de ani în clasa a 9-a la liceu, cu jumătate de suflet știam că voi deveni studentă la o universitate în America și cu cealaltă mă întrebam dacă voi putea termina liceul și dacă voi lua bacul. Dintotdeauna am știut, chiar de la 6 ani când m-a băgat bunica la casa de copii, că tot ceea ce-mi doresc se va îndeplini. Știam cumva dincolo de minte. Mintea este limitată, doar inima este busola adevărată care știe despre tot ceea ce este al nostru și e pus deoparte. Și azi, la 46 de ani, am visuri mărețe. Ridicol de mărețe pentru unii, însă măsura corectă pentru sufletul meu. Cheia “îndrăznelii” mele de a visa și de a fi convinsă că îmi reușește este că dintotdeauna am știut/simțit/intuit că existența asta, planeta asta, viața asta de om este unul dintre cele mai frumoase cadouri făcute de Dumnezeu sieși. Dumnezeu se joacă prin aceste splendide expresii umane, adică prin noi. Când eram copil nu știam să articulez acest crez așa cum o fac acum, de când, deh, știu ceva mai multe cuvinte decât copilul care eram, însă copiii știu. Om bun, nu renunța la tine. O desagă plină cu tot ceea ce a pus Dumnezeu deoparte pentru tine se află în imediata ta apropiere. O vei vedea atunci când te vei iubi suficient de mult încât să simți că meriți binecuvântările Lui. Hai, îmbrățișează-te, ia-ți inima în dinți și schimbă macazul. Te îmbrățișez!”, ne mai transmite neobosita Nadine.

Nu e prima oară când fosta vedetă de televiziune ajunge în Statele Unite. În 2003, Nadine a părăsit România și s-a mutat peste Ocean, deși avea o carieră de succes și se bucura de privilegiile unei persoane publice. Inițial, ea a urmat câteva cursuri de actorie și spera să intre în industria de film, însă pe parcurs, și-a dat seama că nu are vocație spre acest domeniu.Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia 4 jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg
Joaquin Phoenix în rolul lui Napoleon, Vanessa Kirby, Profimedia (2) jpg
Genoveva Casanova jpg
Rishi Sunak si sotia Akshata Murty la banchetul de stat   GettyImages 1795002381 jpg
Monica Anghel, o regina dark pentru Cera Mihailescu in show ul Rock & Fashion de Alin Gălățescu   Facebook (2) jpg
4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg
FotoJetGoldie jpg
Mihai Morar și fiicele sale gemene, Foto Facebook jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
Andra pe Arena Națională jpg
Ivanka Trump    GettyImages 1005682844 jpg
Brad Pitt cu Madoxx, Pax si Shiloh foto GettyImages 460529838 jpg