Naomi Campbell & Skepta, o iubire (prea) pătimaşă?

17 martie, 2018
Nomi jpeg

Top modelul şi rapperul britanic şi-au confirmat fericiţi idila, însă asta nu le garantează celor doi amorezi un viitor îndelungat împreună.

image

Zvonurile apărute încă de la înce­putul anului au fost confirmate de Naomi (47) şi Skepta (35)! Da, cele două vedete britanice sunt împreună şi plesnesc de fericire, cum lim­pede putem vedea în şedinţa foto pentru o publicaţie care le-a expus idila în cel mai pa­sional mod cu putinţă. Însă sentimentele ca­re-i leagă acum nu par deloc de lungă durată, având în vedere trecutul ei amoros şi viitorul lui plin de promisiuni. Dar cine este noul iubit al celui mai faimos model din lume şi de ce n-ar avea el şanse să devină vreodată domnul Campbell?

image

Sceptici în ceea ce îl priveşte pe Skepta? Aşa şi trebuie! Pentru că, provenit dintr-o familie de imigranţi nigerieni, are o ambiţie ieşită din comun. Posedă talent cu carul (cele patru albume ale lui sunt prezente în topurile britanice an de an), însă şi o minte brici, ca­re-l determină să profite de orice oportunita­te ieşită în cale. Fie ea business-uri adiacente (ca înfiinţarea unei case de producţie muzica­lă sau afilierea cu branduri de top şi mai marii industriei – P. Diddy, Mick Jagger, ş.a.m.d.), fie şansa vieţii lui – Naomi Campbell. Să fim serioşi, rapperul nici măcar un istoric amo­ros mai de Doamne-ajută n-are, modelul de culoare fiind prima lui iubită pe care o scoa­te la înaintare. După ce un prieten i-a făcut cunoştinţă cu „frumoasa de abanos“, Skepta a devenit umbra ei. Înamorat până peste poate, a postat, în octombrie 2017, o fotografie cu el şi ea, alături de o inimioară. După care a spus lumii întregi că Naomi este preferata lui de pe copertele revistelor, iar recent a însoţit-o la Paris Fashion Week. Despre ce vorbim noi aici? Artistul cu un nume parcă predestinat, Joseph Junior Adenuga, e încă necunoscut în America şi nici măcar n-a primit viza de Sta­tele Unite în 2016, iar acum se plimbă cu avi­oanele private, alături de o emblemă a model­lingului.

image

Nu mai amintim diferenţa de 12 ani dintre Junior şi un real superstar sau faptul că el abia acum descoperă lumea de prim rang. Pe când, Campbell e oho, bine plimbată... şi iubită în lume - de mai toţi cei care sunt ci­neva în film, muzică şi business, de la actorii Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Gerard Butler, Johnny Depp, Sean Penn, Sylvester Stallone la multimilionarii Vladislav Doronin, Flavio Briatore şi miliardarul Hassan Jameel. A, şi să nu-i uităm pe Quincy Jones, P. Diddy, Lars Ulrich de la Metallica, Tommy Lee, Eric Clapton, Lenny Kravitz, 50 Cent, Mike Tyson, dansatorul Joaquín Cortés şi Prinţul Albert de Monaco. Dar nu foştii parteneri ai divei fa­shion îl vor pune pe fugă pe rapper, ci motivul despărţirii lor. Aproape toţi şi-au luat „Adio!“ de la cea pe care până şi agenţia ei de model­ling o numea nebună şi incontrolabilă nu cu lacrimi în ochi, ci cu vorbe de ocară. Prinţul Badr Jafar a trimis-o la plimbare după ce ea şi-a ieşit din minţi când chef-ul i-a sugerat vin alb la mâncare, criza ei de nervi provocând pagube de 54.000 de dolari pe iahtul aface­ristului. De Niro s-a despărţit de ea după ce Campbell a chemat poliţia şi pompierii acasă la el doar pentru a investiga dacă actorul era în pat cu altă femeie. Iar Tommy Lee şi-a luat mânile de pe ea la propriu şi la figurat după ce s-a declarat depăşit de situaţie: „Călătoreşte cu 500 de pantofi şi 82 de rochii. E prea mult!“. Replica ei? „Nu mi-a fost niciodată ruşine cu gusturile mele bune.“ Ai auzit, Skepta? Să nu spui că nu te-am avertizat! Doar tu spui că nu suporţi confruntările, pe când „Regina cri­zelor de nervi“ găseşte nesinchisită explicaţia pentru numeroasele ei antecedente violente: „Să fim serioşi, toată lumea are nervi!“Recente pe Ok! Magazine

Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg