Naomi Campbell îşi va creşte primul copil alături de iubitul său secret, după ce a devenit mamă la 50 de ani

19 mai, 2021
1 naomi png png

Naomi Campbell, top modelul de abanos, a devenit mamă la 50 de ani, pentru prima oară, iar prietenii săi au declarat că ea va fi ajutată de iubitul secret şi că vor locui în SUA.

Anunţul făcut de Naomi a surprins pe toată lumea. Ea a postat pe Instagram fotografia cu picioruşele primului său copil şi se pare că ar considera ideală vârsta la care a devenit mamă, dată fiind cariera prolifică pe care a avut-o până acum.

Naomi Campbell face parte din ”generaţia de aur” a supermodelelor, femei impecabile care şi astăzi pot poza sexy pe orice copertă glossy din lume.

stanga
dreapta
2 feet png png
1 naomi png png
4 naomi profimedia 0611354432 jpg jpeg

Naomi are o fetiţă şi este extrem de fericită. Chiar şi-a descris starea în social media spunând că se află într-un punct minunat al vieţii.

O sursă a cotidianului The Sun a dezvăluit că top modelul de abanos s-a schimbat şi liniştit mult în ultimii ani, pregătindu-se cumva de candoarea maternităţii.

Pandemia şi lockdown-urile din ultima perioadă au determinat-o să se gândească serios la întemeierea unei familii.

Surse ale Daily Mail afirmă că Naomi ar fi folosit o mamă surogat, iar înainte de marele anunţ, ea şi-a anunţat staff-ul că nu va mai lucra în weekend-uri.

Campbell a surprins întreaga lume după ce a postat poza cu picioruşele fetiţei, declarând că nu a simţit nicicând o iubire mai mare.

Nu a dezvăluit metoda prin care a ajuns mamă, nici numele copilului, însă în urmă cu câţiva ani a declarat că nu e nicio grabă, întrucât ştiinţa ne pune la dispoziţie soluţii, lăsând să se înţeleagă varianta unei mame surogat.

Viaţa sa intimă este discretă, a rămas în relaţii bune cu foştii şi nu există indicii că ar exista cineva nou în viaţa sa.

Naomi a ţinut toată povestea sarcinii şi a bebeluşului secretă, doar mama sa, Valerie, abia aşteptând parcă să îşi întâmpine nepoata în online, scriind la puţin timp după anunţul divei: Felicitări, sunt mai mult decât fericită, aştept de atâta timp să fiu bunică. Iar diva i-a răspuns: Mamă, te iubim.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg