Naomi Campbell se pregăteşte să devină mamă

4 mai, 2017
naomi campbell hepta 2826984 jpeg

Este renumită pentru uimitoarea carieră în modeling şi pentru prezenţa incontestabilă de pe marile podiumuri ale lumii. Dar se pare că o carieră înfloritoare nu este de ajung pentru supermodelul de 46 de ani. Într-un nou interviu pentru Es Magazine, Naomi ne lasă să pătrundem în interiorul sufletului său şi se destăinuie - vrea să devină mamă şi povesteşte despre dependenţele sale şi despre efortul de a se recupera.

Vrea să devină mamă, dar atunci când va simţi că este momentul.

Naomi îşi doreşte să fie mamă, dar vrea să facă pasul cel mare în propriul ritm: "Mereu mă gândesc să fac copii. Dar acum, la cât de avansată este ştiinţa, cred că pot face acest lucru când vreau ", a explicat ea. Pentru că are o vârstă destul de înaintată pentru o sarcină, se referă la posibilitatea de a apela la fertilizarea în vitro, sau poate la o eventuală adopţie. Insistând că nu vrea să fie o mamă singură, ea a mărturisit: "Vreau o figură paternă. Cred că e important."

Este un model de top, dar asta nu-i aduce fericirea deplină.

Naomi a vorbit şi despre modul în care a decurs recuperarea sa la un un Centru pentru Dependenţii de droguri anonimi. "Oamenii au încercat să mă facă să-mi fie ruşine de faptul că m-am dus să cer ajutor. Nu trebuie să simţiţi niciodată ruşinea, deoarece recuperarea este un lucru pozitiv. Dar când am mers pentru prima oară, oamenii nu au fost deschişi în legătură cu chestiile astea. Ar trebui să vorbim deschis despre lucrurile astea. Problemele de sănătate mintală, depresia postpartum - există atât de multe lucruri diferite. Să te reuneşti şă să te ajuţi unul pe celălalt, asta e important.", a mărturisit modelul.

Foto: Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg