Naomi Campbell, vinovată de despărţirea lui Idris Elba de mama copilului său?

10 februarie, 2016
Naomi Campbell Fashion For Relief Pop Up Launch Party jpeg

Dup─â o noapte alb─â petrecut─â cu bunul ei prieten, Idris Elba, c─â acum se speculeaz─â c─â ea ar fi ├«n mare parte de vin─â pentru destr─âmarea rela┼úiei acestuia cu mama copilului s─âu. Supermodelul  de 45 de ani a fost fotografiat─â de paparazzi al─âturi de actorul c├ó┼čtig─âtor de Oscar dup─â ce-au petrecut  o noapte ├«n celebrul club 1 Oak, teoretic ca amici. Totu┼či, desp─âr┼úirea acestuia de iubita sa, Naiyana Garth, vine la c├óteva zile distan┼ú─â dup─â!

├Än 2014, Naiyana, cu fosta iubit─â ┼či mama fiului s─âu

C├ó┼čtig─âtorul unui trofeu SAG pentru rolul din ÔÇťBeast of No Nation ÔÇŁ (2015) se mut─â din casa pe care o ├«mp─âr┼úea cu mama copilului, Winson, ├«n v├órst─â de aproape 2 ani, din Londra, ├«ntr-un apartament relativ aproape pentru a-i r─âm├óne al─âturi. ÔÇťAu ┼úinut totul ascunsÔÇŽ e foarte trist c─â se ├«nt├ómpl─â asta ├«n timp ce Idris are parte de at├ótea succese ├«n carier─â ┼či nu se pot bucura ├«mpreun─â de astaÔÇŁ, spune o surs─â pentru The Sun. Desp─âr┼úirea este cu at├ót mai clar─â cu c├ót faimosul actor a fost singur pe covorul ro┼ču la diferite evenimente din industria filmului.

Idris Elba cu Globul de Aur în 2012

Mul┼úi coreleaz─â desp─âr┼úirea lui Idris Elba de Naiyana Garth (cu care a avut o rela┼úie de trei ani ┼či care a r─âmas ├«ns─ârcinat─â destul de rapid) cu ├«nt├ólnirea acestuia cu Naomi Campbell, care ├«i este sus┼úin─âtoare ┼či prieten─â din 2014, c├ónd s-au cunoscut la un eveniment caritabil. Cei doi s-au distrat ├«n clubul 1Oak ┼či au plecat ├«mpreun─â de acolo. ÔÇťFelicit─âri, Idris Elba, meri┼úi victoriaÔÇŁ, i-a scris supermodelul  pe Twitter, dup─â ce actorul a luat un trofeu SAG pentru cel mai bun actor ├«n rol secundar.

Idris Elba & Naomi Campbell la Fashion For Relief Pop Up în 2014

Deocamdată, niciuna dintre vedete nu a comentat situaţia despărţirii lui Idris Elba de iubita sa, aparent din cauza lui Naomi Campbell.

Idris Elba a mai jucat ├«n Pacific Rim, Prometheus, Thor ┼či serialul Luther (pentru care a luat Globul ├«n 2012) ┼či mai are un copil dintr-o c─âsnicie anterioar─â - pe Isan, fata lui ┼či-a lui Dormowa Sherman.

Idris Elba este pe lista celor mai frumo┼či actori din lume

FOTO Hepta, Getty Images