Naomi Watts, criticată pentru că-şi sărută fiul pe gură

6 martie, 2018
naomi copil jpeg

Internauţii s-au isterizat atunci când paparazzi au surprins-o pe celebra actriţă britanică, Naomi Watts, sărutându-şi pe gură fiul cel mic, Kai. Scena a avut loc în faţa şcolii mezinului, din New York!

foto: Twitter

image

Care orice mamă care-şi iubeşte pruncul, Naomi Watts îşi demonstrează afecţiunea cu îmbrăţişări şi sărutări. Problema ei a fost că această demonstraţie a fost publică, iar internauţii au avut şansa de o a taxa pentru gestul său, făcut vizavi de un copil de zece ani, în faţa şcolii lui.

Naomi îşi condusese fiul cel mic, pe nume Kai, la şcoală, iar la plecare l-a sărutat pe gură. Gestul său a fost taxat de internauţi, aceştia considerând că a fost deplasat, dat fiind faptul că mezinul este pe punctul de a intra la pubertate şi, prin urmare, acum începe să se dezvolte fizic, psihic şi din punct de vedere sexual. Chipurile, comportamentul mamei sale ar putea cauza o oareşcare deviaţie sexuală viitoare în cazul micuţului Kai.

Noi spunem că e vorba de o exagerare, iar Naomi nu făcea altceva decât să se comporte ca o mamă iubitoare şi protectoare. Voi ce spuneţi?Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg